Comments for ik hou van mijn man maar niet van zijn gedrag.

Average Rating starstarstar

Click here to add your own comments

Jan 27, 2013
Rating
starstarstar
gespecialiseerde deskundige zoeken
by: Sylvia groot

Dag Vera,
Dat je (nog) van je man houdt, komt omdat jij hebt geleerd lief te hebben. Hij heeft vermoedelijk al jong geleerd alleen zichzelf lief te hebben. Op zich is dat een tragisch gegeven, zowel voor hem als voor jou.
Het pleit voor hem dat hij naar de psycholoog wil om zijn gedrag aan te passen. Hij kan leren zijn gedrag te observeren en herkennen wat wel en niet klopt. Maar hou er rekening mee dat zelfs een psychiater zijn gevoel (empathische vermogens) niet tevoorschijn kan toveren, wat alles te maken heeft met onontwikkelde spiegelneuronen in de hersenen.
Als je hier meer over wil lezen dan beveel ik je het boek: "nul emphatie" aan, geschreven door Simon Baron-Cohen.
Het is heel belangrijk om een psycholoog te raadplegen die gespecialiseerd is in narcisme, borderline, autisme en aanverwante stoornissen (cluster B stoornissen). Zonder dat zou je tijd verspillen.
Ik wens je heel veel sterkte.

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to ik hou van mijn man maar niet van zijn gedrag..


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs