ik weet nu pas dat ik een narcist had als partner.

by maximus
(holland)

ik zat in een relatie ,het was een lesbische relatie althans dat dacht ik,toen ik haar had leren kennen ze was zo lief maar ik was de perfecte slachtoffer achteraf gezien voor haar narcisme,ik was labiel en onzeker in dat periode ik had schulden me oma was net gestorven in dat periode,ze kwam ik mij leven en ze gaf mij het indruk dat dacht ik tenminste dat ze me wilde helpen,ze begon ja doe je auto maar weg ik had een hond, en zij twee kleine hondjes ik moest me hond maar weg doen want mij hond was groot en mischien wel agressief,nou ongelooflijk ik nam alles klakkenloos aan.ik was labiel en dacht ze bedoelde het wel allemaal goed,want ze maakte me wijs je kan je hond je niet aan hij is te sterk en groot,nou ik heb alles gedaan wat ze wilde,zo ging de tijd voorbij ,ik begon een beetje te relativeren ik zat meestal bij haar en echt alles wat ik deed was nooit goed,ik was bang hoe ze van haar werk kwam afkwam,ik mocht niet weg uit haar huis,dus ja wat deed ik dan ik ging maar slapen tot ik wist oja nu komt ze thuis ga ik maar gauw opstaan.en alles wat ik haar ooit vertelde ze gebruikte alles tegen mij zoveel verwijten.ik kon niks goed doen in haar ogen,ik moest naar haar mond praten en haar ophemelen hoe geweldig ik haar niet vond,en ik moest me maar laten testen want ik was een vreemdganger ik ging vreemd beweerde ze ook ,ik was niet lesbisch ik was bi ,nou echt jullie willen het echt niet weten het is zo veel.ik heb een tatoo op mij pols gezet met haar naam om haar te bevestigen zie je nou hoeveel ik van je hou.nee het was niet goed ,want ze kende ook iemand die ook de naam van haar vriendin heeft laten zetten maar die persoon is ook een vreemdganger dat was haar reactie, maar owee we waren toevallig op een feestje van haar zus nou iedereen moest het weten en ik moest het laten zien van ik heb haar naam erop laten zetten.maar er is zoveel meer voorbeelden om op te noemen ,echt ze is zo kil en alles moet op haar manier en geen verwijten naar toe alles moet in haar straatje, geloof me ik heb in een hel gezeten met haar ,maar ik heb inmiddels een relatie van vier jaar nu,maar dit blijft me achtervolgen en nu pas sinds een paar maanden ben ik er achter gekomen dat ik met een narcist heb geleefd pure sang.ik heb haar een brief geschreven echt want geestelijk kan ze mij niet meer pakken maar vertel en geschreven dat ze een narcist is pure sang en dat ze nog steeds in mij bloed zit maar dat het pure gif is.en dat ze nu door mede van deze brief die ik haar heb geschreven weer voeding heeft voor de komende tijd waar ze gretig op vooruit kan. haar leven nu na vier jaar nog steeds van slachtoffer naar slachtoffer en single en ze neukt alles wat los en vast zit.en zeker kom ik haar tegen nu en dan,en dan blijft ze me aan kijken met andere woorden praat met me hahahah ik kijk haar aan en denk bij me zelf ga hulp zoeken je bent zielig.maar dat zal ze nooit toegeven want zij is perfect.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs