Comments for In het hoofd van een narcist.

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

May 08, 2017
Rating
starstarstarstarstar
in het hoofd van een narcist
by: S

Als iemand een eerlijk verhaal over zichzelf doet, dan raakt dat mij altijd. Kortom.... respect.

Desalniettemin denk ik dat je je het best onder professionele begeleiding kunt zetten. Immers, je geeft toe dat een innerlijke verandering noodzakelijk is om geluk te kunnen voelen? En dat is ook zo. Denk niet dat je dat wel alleen zal lukken. Gaat niet werken.
Dus blijf ook daar liever eerlijk in.

Succes.

May 05, 2017
Rating
starstarstarstarstar
Kapot zijn begin nieuwe start
by: Anonymous

Hoi M,

Het klinkt niet aardig maar is wel degelijk goed bedoeld. Ik ben blij dat je kapot bent want dat is het punt waar je aan kunt zetten een poging te ondernemen, te veranderen.

Het zou fantastisch zijn als je die weg zou durven gaan... Probeer het alsjeblieft!

De eerste stappen heb je al gezet. Er is inzicht en je bent er kapot van en komt ervoor uit en het houdt je bezig.

Ik velen meegemaakt met jouw probleem en mijn probleem is niet het spotten, daarom ben ik helaas beter en sneller dan ik graag zou willen zijn. Mijn probleem is het dat ik groot ben gebracht door een narcistische moeder en daardoor alsmaar weer op een narcistische man val. Een zeer pijnlijke zaak doorgaans en onwenselijk voor mij want ik heb behoefte aan echtheid, emotionele diepgang, delen, een samen, een sterke emotionele band, continue vriendelijkheid en echte zorg voor elkaar.... Echte liefde.

Ik kan vandaag zeggen ik ben weer verliefd op een narcist, een paar weken, en het vervelende/ eigenlijk mooie is dat het geen hoteldebotel verliefdheid is maar al heel snel veel dieper zat. Sinds een paar dagen echter merk ik dat ik naast heel gelukkig te zijn helaas ook aan het lijden ben -en dat zou er niet mogen zijn. Ik begin op te raken, verdrietig te worden, me zorgen te maken... Dat ik hem zal kwijtraken door juist dit probleem - waarbij ik zou wensen dat alles goed komt en we voor altijd samen konden zijn en samen verder groeien.

Wellicht een vreemd voorstel maar het kwam onmogelijk in me op toen ik je bericht las... Wat als we elkaar proberen te helpen met dit probleem om te gaan en van elkaar te leren?

Je zegt... Wie geeft om mij? ... Ik denk er geven mensen om je,
Ben ik zeker van. Als je een vriend erbij wilt, ... Ik bied je bij dezen mijn vriendschap aan. Ik vind het geweldig dat je je verhaal hebt durven plaatsen en wie weet zouden we beiden een hele stap verder kunnen komen met waarin we verzeild zitten, van elkaar zouden kunnen profiteren. Wat denk je?

Dank voor jouw bijdrage iig. Heel moedig. En net toen ik dacht ik MOET er nu iets aan doen...

Kijk maar...
Ik wens je het beste en top dat je je verhaal plaatste!

Hartelijke groeten
T

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to In het hoofd van een narcist. .


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs