In het hoofd van een narcist.

by M
(Noord Holland )

Ik ben een narcist, of heb in ieder geval behoorlijke trekken. In bijna alle punten herken ik mij. Ik doe net alsof ik het zelfvertrouwen zelve ben maar ondertussen kan eigenlijk niemand me een ruk schelen. Ik was jullie ervaringen aan het lezen, en betrapte me er zelfs op dat ik bij vele dacht... stel je niet zo aan joh, wat een gezeik.


Ik manipuleer mensen om mijn zin te krijgen, zet alles in de strijd. Ik vind het soms ook gewoon leuk om te kijken hoe ver ik iemand tot waanzin kan drijven. Mensen als pionnetjes te gebruiken. Het klinkt hard. Zielloos. En vaak denk ik dat ik dat ook ben. Niemand geeft toch een f*ck om mij? Waarom ik dan wel om hun? Ik kom juist uit een relatie die ik zelf met mijn gedrag kapot heb gemaakt. Ik weet het in mijn hoofd natuurlijk wel zo te draaien dat ze alles zelf veroorzaakt heeft. Zij moest toch zoveel commentaar op me leveren? Dan zal ze het voelen. Ik ben niet agressief. Gemeen wel. Zorg dat haar dood eigen vrienden aan mijn kant staan en haar gaan haten. En dan ben ik moe.. En leeg. Ik wil zo niet zijn want ik hou van haar. En 5 minuten later ook niet meer. Ga toch weg joh. Ik kan het alleen ook wel. Mensen zeggen altijd tegen mij "jij bent een badass bitch, jij laat niet met je f*cken". Als je dat maar weet ja.

De muur om me heen is zo groot. Ik ben zo leuk, open, charmant, goodlooking, talentvol, maar ik ben kapot. Alleen en kapot. Kapot van de spelletjes, van het kapot maken van mijn eigen leven en dat van anderen. Kapot van mensen tot waanzin drijven, kapot van niet gewoon in staat zijn van iemand te houden. Ik ben moe. Zielig ben ik he? Maar ik ben niet zielig. Ik los het zelf wel op... ik laat iedereen wel gewoon met rust.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs