Comments for JIJ WORDT VERKLAARD VOOR GEK, NIET DE NARCIST!

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Feb 16, 2013
Rating
starstarstarstarstar
Niet mild voor een narcist!
by: Anonymous

Hoi Sylvia,

Bedankt voor je reactie. Ik kan niet mild meer zijn voor narcistische mensen. Ze moeten echt aangepakt worden. Zie, hoeveel leed ze maken! Je raakt in de war omdat je zelf normaal functioneert. Ieder normaal mens heeft empathie en een narcist weet daar precies op in te spelen. Ik weet dat vergeving betekent dat je het zelf los kan laten. Maar het zegt niet dat we ze maar hun gang moeten laten gaan. Het spijt me, wat je is overkomen. Zulke mensen moeten toch echt aangepakt worden! Ik kan me er echt kwaad over maken…. Straks, als ik bij hem weg ben, kan ik hem echt wel loslaten (heb ik al gedaan) maar het zegt niet dat alles wat hij me aangedaan heeft, goed te praten valt. Ik maak me nu al zorgen voor het volgend slachtoffer…

Heel veel sterkte, Lisa

Feb 13, 2013
Rating
starstarstarstar
mild denken
by: Sylvia groot

Lisa, mooi gezegd. Net zoals er meestal een oorzaak voor narcisme is aan te wijzen, hebben hun slachtoffers dat ook. In mijn geval had ik als kind al geleerd anderen van dienst te zijn om geen klappen te krijgen van mijn vader. Voeg daarbij langdurig seksueel misbruik in de peutertijd waardoor onbewust in een angstmodus voor mannen ben geraakt, en de cirkel om later van dienst te zijn voor iemand die misbruikt, is rond.

Alles heeft een oorzaak of een reden. Ik heb geleerd om mild te denken over mezelf, waardoor ik uiteindelijk ook milder leerde te denken over de narcist.

Als je jezelf en de narcist leert kennen, biedt dat bescherming voor de toekomst.

Groetjes.
Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to JIJ WORDT VERKLAARD VOOR GEK, NIET DE NARCIST!.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs