jouw eigen rol leren kennen binnen narcismerelatie.

by yepyep
(holland)

Hallo allemaal,


Als bijna ex van een man met narcistische gedragingen vond ik het belangrijk om eerst mijn eigen rol hierin te leren kennen. Ik heb geleerd hoe ik zelf zijn narcistisch gedrag in stand heb gehouden.
Nu ik daar weet van heb, ben ik nu aan het leren hoe ik psychisch los kan komen van hem en toch met hem kan blijven communiceren vanwege onze kinderen. Ik gebruik hiervoor het boek "waarom gaat het altijd over jou" van Wendy Behary. Je hebt wel zelfreflectie nodig en incasseringsvermogen. Het resultaat voor mijn eigenwaarde is verbluffend. Ik hoop natuurlijk dat het ook bijdraagt aan het veranderen van mijn ex voor de kinderen....helaas heeft hij een nieuw slachtoffer gevonden dus zal zijn gedrag voorlopig niet veranderen... Voor het willen veranderen van je narcistisch gedragende bekende, raad ik je aan het boek aan te schaffen.
Zorg daarbij goed voor jezelf. Want een goede conditie en een positief zelfbeeld heb je hard nodig om te dealen met zo een iemand.
Heel veel wijsheid en succes!

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs