Juridische disclaimers

Neem aub de tijd om alle juridische informatie te lezen. Het moet geplaatst worden en het is ook wel belangrijk te weten als lezer van deze website.

Copyright informatie 

Copyright informatie gaat over het gebruik van alle inhoud, figuren en foto’s op deze website. Als u geïnteresseerd bent om deze inhoud, stukken tekst of figuren, te gaan gebruiken voor uw eigen belangen, neem dan even contact met me op via de Contact Link op de hoofdpagina (Home). In principe accepteer ik ieder gebruik van mijn website-inhoud zolang de bronvermelding maar genoemd wordt en ik ervan op de hoogte gebracht word.

Medische disclaimer 

Deze medische disclaimer is erg belangrijk om in zijn geheel te lezen. Deze informatieve website is bedoeld om aanvullende informatie te geven over hersenletsel en psychologische onderwerpen in het algemeen. Het mag niet gezien worden als een vervanging voor medische informatie of advies wat u kan krijgen van uw eigen huisarts of een andere medische specialist.Als u van plan bent - op basis van de informatie op deze website - uw behandeling bij een psycholoog of medisch specialist te wijzigen, dan wordt hier aangeraden dit eerst te melden en te bespreken bij uw behandelaar(s).

Privacy beleid 

Het privacy beleid legt uit hoe en wanneer How-Psychology-Tests-Brain-Injury.com UW informatie gebruikt en hoe uw privacy wordt beschermd. Zonder uw toestemming wordt elke informatie van en over u NIET gebruikt en absoluut niet verspreid naar DERDEN toe. Mocht u toch onzeker hierover zijn dan kunt u altijd contact zoeken en dit navragen.Dank voor uw tijd om deze juridische, saaie teksten even door te nemen. U kunt eenvoudigweg terug naar de linkerkolom om meer interessante onderwerpen op te zoeken.

Ga van Juridische disclaimers naar Nederlandse Home-pagina


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs