Kameleon

by S
(Zuid Holland)

Nadat we waren getrouwd sloeg hij om als een blad aan de boom.

De eerste ochtend kreeg hij al een woedeaanval omdat ik volgens hem het gebakken eitje niet helemaal goed op zijn boterham had gelegd en gooide hij het met bord en al in de lucht.
Ik schrok me rot en dacht dat hij met het verkeerde been uit bed was gestapt en misschien moest wennen aan het samenwonen.
We waren net 22 jaar oud.

Ik had toen al bij hem weg moeten gaan!

Maar ik was stapelgek op hem en dacht dat het over zou gaan.
Ik ben vernederd, mishandeld en hij smeet met het servies wat ik had gekocht als hij weer eens een woedeaanval had. Alles moest gaan zoals hij het wilde, tot ik ook ging gooien met een kopje en hij mij stomverbaasd aankeek, toen stopte zijn woede.
Hij was er nooit voor mij, als hij thuis kwam uit zijn werk, ging hij op de bank liggen, behalve als er kennissen waren, dan sloofde hij zich uit.

Als we alleen thuis waren werd ik genegeerd en als er een vrouw in de buurt was sprak hij alleen tegen haar.

Jaren later ging ik er tegen in en wilde niet meer met hem naar een feestje omdat hij mij daar alleen liet staan en ik me ging amuseren met anderen, dan werd ik thuis genegeerd en steeds gepest.

Ik ben jaren gehersenspoeld en belogen/belazerd!
Daar kom je pas achter als je een burn-out hebt gekregen door alle stress, die hij je geeft door jou alle verantwoordelijkheid te geven voor de kinderen, het huishouden, je werk buitenshuis en je familie.
Het is net of je met een kind bent getrouwd en dat is erg vermoeiend.
Jaren leven als broer en zus, niet weg kunnen omdat je geen eigen inkomen hebt.
Daar zorgt hij wel voor, zodat je helemaal afhankelijk van hem wordt!

Het ergste is dat je jouw kennissen niet meer ziet, omdat zij wel zien dat er iets mis is.

Mijn familie gelooft mij niet, omdat ze niet zagen wat hij me aandeed.

Zelfs aangifte bij de politie heeft nooit geholpen.

Totdat we in een andere plaats woonden en man weer een woedeaanval had, toen ik de politie belde vluchtte mijn man en kwam de politie snel bij me en zei dat ik met een narcist was getrouwd en huislijk geweld nooit overgaat, alleen erger wordt.

Eindelijk durfde ik de scheiding aan te vragen, omdat ik toen pas wist dat het nooit aan mij heeft gelegen.
De rechter had beslist dat mijn ex de woning niet meer mocht betreden en moest ik alleen de verkoop regelen van het huis. Dat duurde 1 1/2 jaar.
Het is nu 7 jaar later en heb ik nog flashbacks en krijg ik het koud van de spanning als ik er over praat. Mijn kinderen en kleinkinderen zie ik niet meer, daar heeft hij voor gezorgd.
Nu worden zij gehersenspoeld door hem!
De scheiding heeft 7 jaar geduurd en hij krijgt nog 4 jaar uitstel om mij uit te betalen.
Dus ben ik er nog niet klaar mee!

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs