Comments for Komt het ooit goed?

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Feb 17, 2015
Rating
starstarstarstarstar
ontdek
by: thinking one

Hoi Iris,

Hoe gaat het nu met je? wat ik zo lees ben je nog niet van je ex af. Door alle onzekerheid en machteloosheid, heb je waarschijnlijk een gevoel dat je verloren hebt. Je hebt al die jaren zoveel meegemaakt, dat is niet zo even te verwerken. Je moet de dingen voor jezelf op een rijtje zetten en in gaan zien dat jouw ex jou niet waard was. Probeer de dingen eens van buitenaf te bekijken en alle problemen nog eens te overzien. Het is toch schandalig wat hij jou heeft aangedaan! Wij laten vaak dingen toe in ons leven omdat we machteloos staan maar die wel onacceptabel zijn. Je schetst een heel raar verhaal, je moet echt in gaan zien dat dit vreemd is en jouw ex dingen heeft gedaan die niet acceptabel zijn.

Als je zegt dat je nog steeds vriendelijk doet tegen je ex, en je kwaad afreageert op je nieuwe vriend moet je je echt af gaan vragen waarom je nog zo tegen je ex doet, terwijl het duidelijk is dat je veel kwaadheid in je hebt. Het kan zijn dat hij narcistisch is en hij de charme uitstraalt wat jou tegenhoudt jezelf te zijn. Onthoud dat de mensen waar je jezelf bij kunt zijn (in dit geval je nieuwe vriend) goud waard zijn. Het is heel raar maar vaak waar we bang voor zijn, houdt ons aan het lijntje.

Als jouw ex een narcist is, dan doet hij met een ieder mee. Hij projecteert als het ware. Eigenlijk zie je dan iets van jezelf in hem. Weet dan dat het voor je ex een toneelspel is. Hij kan niet anders.

Ik wens je veel sterkte toe.

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to Komt het ooit goed?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs