Comments for Liefde in een achtbaan waarbij de droom van liefde soms meer een nachtmerrie bleek.

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

May 08, 2017
Rating
starstarstarstarstar
achtbaan
by: S

Beste D,

Wat een bijzonder geschreven samenvatting van je ervaringen.

Inderdaad, het doet je als mens iets te beseffen dat hoe de ander aan het lijden is, en je geen mogelijkheid meer ziet om dat te verlichten.

Heel volwassen hoe je daarmee bent omgegaan.

Dank voor je verhaal.

May 08, 2017
Rating
starstarstarstarstar

by: Feri

Mooi geschreven! en o zo waar: een relatie aan gaan met een beschadigd iemand die Borderline persoonlijkheidsstoornis heeft is nu eenmaal zeer moeilijk. Weliswaar niet onmogelijk maar bij ernstige borderline (en dat was dit wel als ik je zo hoor) is het vrijwel niet te doen voor een gezond iemand. Het is dan beter de relatie te beëindigen omdat je meegetrokken wordt in één brok ellende.
Toch goed dat je het hier vertelt, daar hebben anderen ook wat aan. Probeer nog wat boekjes erover te lezen en dit alles goed te verwerken. Je hebt je best gedaan...meer heb je niet voor haar kunnen doen. Nu op naar een gezondere relatie...ooit. Succes!

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.

Return to Liefde in een achtbaan waarbij de droom van liefde soms meer een nachtmerrie bleek..


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs