Maanden lang gelogen en bedrogen

by T
(Nederland)

Tijdens de WK kwamen mijn vrouw en ik erachter dat de zoon van mijn schoonzus zijn vrouw aan het bedriegen was en dat was inmiddels (minstens) voor de 2e keer. Vreselijk vonden we dat en omdat we een hele goede band met ze hadden hebben we mede geprobeerd het huwelijk te redden. Hij zou het contact met zijn minnares direct verbreken, hij zou in relatie therapie gaan, meer liefde (aan de 2 kids) tonen en beloofde per direct beterschap. We hadden twijfels of hij zijn afspraken zou nakomen omdat het weer was gebeurd. Zijn vrouw hield zoveel van hem dat ze ook dit weer accepteerde. Maanden heeft het geduurd en nu eindelijk heeft zij zeer terecht de knoop doorgehakt en zijn ze uit elkaar. In de afgelopen maanden heeft hij haar gekleineerd, vernederd, bedrogen, bedreigd; eigenlijk haar mentaal en fysiek helemaal kapot gemaakt zonder enige emotie te laten zien en in de overtuiging dat het allemaal aan haar zou hebben gelegen. Wat een ongelofelijke grote lul, zo onmenselijk, we willen hem nooit meer zien. Wekelijks en soms dagelijks zaten we uren te bellen, hebben er regelmatig geslapen, heel veel face to face gepraat en telkens de hoop gehad (deze werd wel steeds minder) dat het nog wat zou worden. Zij houdt/hield zoveel van hem dat ze een ring voor hem kocht, om vergiffenis vroeg voor de status van hun huwelijk en zelfs excuses aanbood dat het zo ver was gekomen. Gewoon vreselijk om aan te zien hoe erg een mens geestelijk en fysiek kapot gemaakt kan worden. In de afgelopen maanden hebben we dus ontdekt dat de veroorzaker een echte narcist is; een die ook als gevaarlijk kan worden beschouwd met vreselijke woede aanvallen; soms leek het pure aanstellerij maar het is een van de kenmerken van een zeer doordachte man die alleen maar aan het manipuleren is/was. We hebben een duidelijk advies voor de slachtoffers in een dergelijke situatie: verlaat de narcist, wees verstandig en begin een nieuw leven. Zet je masker af om aan de omgeving te willen tonen dat je gelukkig bent; kruip uit je schuld en angstgevoelens en wordt weer gelukkig, want dat heb je verdiend.

Heel veel sterkte aan hen die het bovenstaande herkennen en een super gelukkig nieuw leven gewenst!

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs