Comments for Mijn anti-depressie pil: mijn hond Ulhan

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Sep 26, 2016
Rating
starstarstarstarstar
Profielwerkstuk
by: Femke

Beste schrijver van 'mijn hond Ulhan'

Mijn naam is Femke, ik zit in de zesde klas van het vwo en ben nu volop bezig met het maken van mijn profielwerkstuk. Het onderwerp van mijn profielwerkstuk is 'honden en depressie'. Het doel is dat ik ga onderzoeken of honden kunnen helpen bij mensen in geval van depressie, in welke mate dat gebeurt en hoe die honden dat voor elkaar krijgen. Het hoeven niet persé officieel depressief verklaarde mensen te zijn, het kunnen ook mensen zijn die in een dipje zitten, maar door de aanwezigheid van een hond zich weer goed voelen. Ik heb dit onderwerp gekozen omdat ik uit eigen ervaring heb gemerkt dat honden een wereld van verschil kunnen maken en zelfs (mentaal) levens kunnen redden. Mijn vraag aan u: Zou ik u mogen interviewen hiervoor? Dit zou mij ontzettend helpen!! Deze interviews kunnen onder school/werktijd plaatsvinden en ik zal zelf voor vervoer zorgen om bij de persoon/personen te komen die ik mag interviewen. Nogmaals, dit zou voor mij echt super zijn, het zou mij zo enorm helpen!
Ik ben te bereiken via het mailadress:
femkeverdoes@hotmail.nl

Met vriendelijke groet,

Femke Verdoes

Mar 23, 2014
Rating
starstarstarstarstar
Mooi om te lezen
by: Anonymous

Wat een mooi verhaal om te lezen? Zelf ook al 2 jaar depressief waarvan een jaar opgenomen geweest en nu sinds twee weken weer thuis. En dat valt tegen......

Nu ben ik ook hard aan het denken of ik ook een hond zal nemen maar kom er niet uit. Ik ben nog lang niet stabiel en dan denk ik, doe maar niet. Maar aan de andere kant kan een hond me structuur, voldoening geven en MOET ik eruit om de hond uit te laten. Nou ja, na het lezen van jouw verhaal gaat de weegschaal wel weer erg naar wel doen....

Mar 19, 2013
Rating
starstarstarstarstar
ontroerend
by: Anne V (Machelen B)

Wat een ontroerend verhaal, ik kreeg er de tranen van in de ogen. Je moet een bijzondere warme en heel sterke vrouw zijn. Het zal je zeker lukken om er weer bovenop te geraken. Ik wens je heel veel sterkte en een knuffel voor die lieve Ulhan.

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to Mijn anti-depressie pil: mijn hond Ulhan.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs