Comments for Mijn dochter en haar gevecht tegen de hele wereld

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Jul 25, 2017
Rating
starstarstarstarstar
dochter en haar gevecht
by: SG

Beste moeder,
Ik kan me goed voorstellen de zorgen die u zich maakt vanwege het gedrag van uw dochter. Vraagt u zich wel af of uw hulp of die van haar ex-man een bijdrage is geweest tot betere inzichten bij haar.
Het lijkt erop van niet. De probleemveroorzaker is meestal pas bereid hulp te zoeken zodra zij/hij er alleen voorstaat en zelf niet capabel is om oplossingen te bedenken.

Uiteraard is een van de moeilijkste dingen voor een ouder of partner die gedreven door liefde voor de persoon elke keer te hulp te schieten.

En als u het toch niet laten kan, dan is er niets op tegen om een voorwaarde aan de hulp te stellen, en die voorwaarde ook te laten tekenen.

Ik wens u veel wijsheid toe.


Jul 20, 2017
Rating
starstarstarstarstar
steun haar...
by: Anonymous

Is dit niet iets van deze tijd? De kinderen die overal bij moeten, bij elke sport, elke club...Het lijkt alsof jouw dochter op haar tenen loopt. Ik vind het alleen vreemd dat je niet weet wat zij nu eigenlijk daar zelf over te zeggen heeft. Zij verwijt jou en jouw man dingen, maar het is wel eens goed te onderzoeken waar ze werkelijk last van heeft. Kinderen verwijten ouders meestal dingen en vooral als alles niet lekker is verlopen in hun leven. Niet dat ze daar altijd ongelijk in hebben. Ben er voor haar, als je haar wilt helpen, steun haar door liefde en begrip te tonen. Ik vind dat de eerste zet van jullie kant moet komen en niet van je dochter. Die lieve man die ze ontmoet heeft, kan ook naar de buitenwereld anders overkomen dan hij werkelijk is. Dan kan blijken dat ze juist een sterke vrouw is maar geen begrip krijgt van naasten, waarom ligt alles volgens jou aan haar? ADHD is iets van deze tijd, en de tijd is ook niet makkelijk voor opgroeiende kinderen. Help en steun haar en haar/hun kinderen zoveel je kan, wees een moeder voor haar wat haar keuzes ook zijn.

Jul 19, 2017
Rating
starstarstarstarstar

by: Feri

Triest verhaal, goed dat u het hier vertelt. Het enige dat u kan doen is meer op afstand blijven en de hulpverlening het werk laten doen. Duidelijk dat zij eigenljik chronisch begeleid moet worden met zelfstandig wonen en opvoeden. Sterkte!
Mvg, Feri

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.

Return to Mijn dochter en haar gevecht tegen de hele wereld .


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs