Mijn dochter en haar gevecht tegen de hele wereld

Mijn dochter 41jaar alweer , te vroeg geboren , moeder - kind hechtings stoornis , groeit op als een vrolijk , praatgraag meisje met leerproblemen , concentratiestoornis , problemen met coördinatie van zowel fijne als grove motoriek . Maar ze vecht zich er door heen tot de pubertijd aan breekt , ze was ruim 16 bijna 17 jaar het hek was van de dam . Haar opleiding was niet goed , de leraren niet , ze ontdekte de alcohol en softdrugs . Maar het was voor ons ouders nog te doen om haar iedere keer weer op de goede weg te krijgen .

Totdat ze voor het eerst met een vriendin naar Spanje op vakantie ging !
Ze kwam terug en vertelde dat ze een jongen had leren kennen uit het noorden van het land , na een paar maanden wilde ze samen wonen en er niet meer vanaf tebrengen en daar ging ze ons achterlatend met zorgen .
Met goede bedoelingen begon ze weer aan een opleiding maar na een driekwart jaar belde haar toenmalige vriend ons op met de mededeling dat ze bij hem weg was en naar Amsterdam was vertrokken ze had een andere jongen keren kennen !
Vier weken hebben we niet geweten waar en met wie ze was en toen belde ze op met : hallo hoe gaat het met jullie . Alsof we ze een dag eerder nog gesproken hadden.
Ze is bij die jongen ingetrokken raakte zwanger , kreeg een miskraam , we waren opgelucht maar dat was van korte duur , ze raakte weer zwanger en we kregen een kleinzoon . Toen hij drie maanden was belde ze op of we haar kwamen halen het ging niet langer zo , de vader van haar zoon gebruikte softdrugs en dat wilde ze niet .
We hebben haar met kind in huis genomen totdat ze een eigen huisje kreeg . Dat ging goed totdat ze weer een relatie kreeg met weer een kind , tussen deze twee kinderen zit nog geen twee jaar .
De relatie ging uit na vele ruzies hij deed niks goed in haar ogen en op den duur zag hij het niet meer zitten .
Er kwam een hond , kat in huis en ze ging met haar hond fokken . We hebben haar zo goed als we konden geholpen en in die tijd ging het redelijk met haar ze kon wel heel boos worden op ja wat haar dan triggerdde maar dat was altijd van korte duur .
Toen leerde ze haar huidige man kennen , een verschrikkelijke lieve , geduldige man waar ze nog twee kinderen mee kreeg .
Het ging de jaren die volgden met up en downs . Ruzies , boosheid, en ze wilde haar eigen geld hebben , ze kreeg per maand geld voor de boodschappen , kinderbijslag . En haar man zorgde voor de verdere financiën maar daar was ze het niet mee eens . Ze werkte niet en heeft zo goed als ze kon voor de kinderen gezorgd . Wel wisselend met liefde maar ook dat ze de brui aan wilde geven . De kinderen moesten van haar overal bij , op voetbal , speciale voetbal en keeperscurcus . Zwemmen , wedstrijdzwemmer , turnen , atletiek enz.
De kinderen werden groter en ze wilde ook werk of opleiding gaan doen , wat ze allemaal niet wilde en probeerde na een paar maanden was ze het moe .
Tot voor 3 jaar terug , ze is begonnen te werken bij een schoonmaakbedrijf en ze verdient nu dus zelf ook .
Maar dat vergeet ik nog , hoeveel huisdieren ze de afgelopen jaren heeft genomen , katten , konijnen, ratten , honden en als ze moe is doet ze ze weer weg behalve de honden .
Nu zijn de jongste 10 en 12 jaar en is ze voor vier maanden terug bij haar man weg gegaan en het hele gezin ligt uit elkaar . Haar tweede kind wil niks meer met haar temaken hebben en woont nu bij zijn vader , de oudste is een jongen die de diagnose , autisme ADHD heeft en hij weet niet hoe hij met de situatie om moet gaan en de jongste twee eigenlijk ook niet . Ze verwijt ons van alles en is boos op ons en we hebben maanden geen contact gehad en nu mondjes maat en we weten zelf ook niet goed hoe we met deze situatie om moeten gaan .
Ze maakt grote schulden dat had ze ook toen ze met de vader van de twee jongste kinderen ging samen wonen , hij heeft toen alle schulden voor haar betaald en nu begint het opnieuw!!
Waar eindigt dit !!!

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs