mijn huwelijk

by Rita
(Maldegem België )

ik ben sinds kort te weten gekomen dat mijn man een geweldadige narcist is , ik krijg sinds lang slaag maar altijd ontkent hij dat het van hem is . ik heb builen op mijn hooft gehad van zijn vuisten dat ik mijn haar niet kon wassen van de pijn , blauwe plekken overal gekneusde ribben zou ik me zelf aangedaan hebben en een schop op mijn been dat het bijna gebroken was nooit zijn schuld ik lok het uit hij kan niet anders dan mij slaan want ik vraag erom . Ik ben sinds kort opzokingen beginnen doen en heb veel vergelijkingen gevonden , als er iets moet geregeld worden is het voor mij dan is er nooit iets fout van hem , gaan we op reis is het altijd een vraagteken tot de laatste dag als hij meegaat of niet , dan begin ik al te vragen moet ik de valies maken voor 1 pers of voor 2 pers altijd spanning , nu gaan we zondag eten met mijn zus en broers hij gaat mee als ik gans de week braaf ben dat is gelijk tegen een klein kind .

Nu begin ik natuurlijk ook assertiever te worden en zeg als je niet mee gaat maak je zelf de keuze maar er is toch altijd spanning vooraf en zo kan je nooit van iets genieten , komen er vrienden dan moet ik horen dat ik te vriendelijk was of er is altijd iets als hij niet genoeg in de belangstelling staat .
Maar door al die jaren ben ik nu al 1 jaar ziek ik kan geen 10 min aan de telefoon zitten van vermoeidheid ik ben lichamelijk en geestelijk doodop , we kunnen niets plannen want ik weet niet als ik een goede dag of een slechte ga hebben , soms denk ik is het dat allemaal wel waard ?
Hopelijk blijft dat annoniem maar ik weet dat er nog in de situatie zitten zoals ik
mvd

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs