Comments for Mijn moeder is een narcist

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Aug 17, 2016
Rating
starstarstar
mijn narcistische moeder
by: geheimpjes

jee hee herkenbaar meis ben helemaal naar de andere kant van de wereld verhuisd om haar te mijden inmiddels bellen we wekelijks wat me ook tegenstaat want ze manipuleert weer. ik wil soms breken en heb het een aantal keren gedaan ik ben altijd weer degene geweest die het weer goed maakt het is emotioneel erg moeilijk want ze weten hoe afhankelijk je bent.
zou hier graag meer over praten voor begrip want aleen mijn oudste zus herkent dingen maar mijn broer en andere zus willen er niet aan dat er iets mis is met haar.

Feb 15, 2015
Rating
starstarstarstarstar
herkenning
by: Cheroker

Wat een herkenning. Ik ben 41 en woon door omstandigheden bij mijn ma. Mijn moeder is altijd bezig over mij te bazen, ze zet me voor schut in het openbaar, kleineert en treitert me en ik ben een complete slaaf van haar. Mijn vader hield t na 45 jaar voor gezien en sinds een jaar is hij weg. Daar werd de hel voor mij nog groter mee. Want hij trok soms nog aan de rem. Nu heb ik sinds kort een vriend. Een schat van een vent, hij draagt me op handen. Ook hij heeft zoiets meegemaakt en had daar psychisch een klap van. We zijn stiekem bij elkaar, mijn ma zal mij er zeker uitgooien als ze weet dat ik een vriend heb. Ze noemt hem een psychopaat, een idioot etc. Ik heb een burnout momenteel, zit psychisch helemaal klem, raakte daar mijn baan door kwijt etc. Als mensen vragen waarom ik niet werk antwoordt zij al door te zeggen dat ik lui ben. Ik heb een jaar doorgelopen met een burnout omdat het moest van haar. Ik mocht me niet ziek melden. Ze zei dan lui varken, je mankeert niks, je bent een lui, egoistisch rotmens, net die ouwe van je blabla. Ik zit erdoor. Loop nu bij psycholoog maar is zo moeilijk. Ik wil mijn vriend niet kwijt, maar samenwonen is nog geen optie als ik helemaal stuk ben

Jan 31, 2015
Rating
starstarstarstarstar
Narcistme
by: Anonymous

Wat appart jij in therapie? Ze geeft jou het gevoel dat jij de schuldige bent , ik heb ook zo een moeder , maar zij zou in therapie moeten, ik zou breken , want dat blijf je heel je leven houden

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to Mijn moeder is een narcist.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs