Comments for mijn positieve sollicitatie in de kiem gesmoord...

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Feb 27, 2013
Rating
starstarstarstarstar
Oplossing is dat we de ´zogenaamde´ zwakkere gaan steunen
by: Anonymous

Ja, het baart mij ook zorgen. Ik denk dat er veel en veel meer mensen rondlopen met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Denk aan leerkrachten op school, ouders onderling, kinderen op school, op het werk en ander soort groepsverbanden waar een ieder mee te maken heeft. Hierin hoeft maar 1 narcist te zitten en er gebeuren hele vervelende, nare dingen. Wat is het toch dat we er allemaal bang van worden en er totaal niets aan kunnen veranderen? De narcist wordt hierdoor sterker en sterker. Ik geloof ook dat ik steeds meer mensen erin ga herkennen. Maar er kunnen ook momenten zijn waarop een persoon narcistische vormen aanneemt.

Het blijft heel complex. En nogmaals, niemand die het ziet, laat staan er iets aan doet. Willen mensen wel inzien of zijn we zo onzeker dat we aan onszelf gaan twijfelen? Waar is een oplossing te vinden? Ik weet wel dat ik door blijf douwen en mijn mond open hou. En o, ik ben al zo vaak voor schut gezet! Maar ik vecht er tegen. Manipulators zijn het!!

Lisa

Feb 24, 2013
Rating
starstarstarstarstar
uit het leven (werk) gegrepen!
by: Feri Kovács

Anne, dank voor je verhaal. Helaas is dit voor velen erg herkenbaar. Het meest opvallende is hoe zulke narcisten zoveel macht kunnen hebben. Vaak wordt dit door een bolwerk, een organisatie bij zo'n persoon gelegd. Heel gevaarlijk en ik ben van mening dat we daar ALTIJD tegen moeten vechten. Dit is namelijk exact dezelfde manier waarop in de jaren 40 de Nazi's en de SS hebben gewerkt: vanuit macht en angst. De gevolgen hiervan kennen we allemaal...

Heel goed dat je ook bij jezelf blijft en hebt besloten NIET te gaan werken daar. Je hebt helemaal gelijk: een dergelijke narcist zou je leven daar zuur maken en veel kapot maken.
Nogmaals dank voor je verhaal. Succes met het vinden van een andere baan onder een normalere manager.

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.

Return to mijn positieve sollicitatie in de kiem gesmoord....


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs