mijn zusje

by maria
(noord brabant)

Ben al jarenlang op zoek naar antwoorden, waarom mijn zusje die 5 jaar jonger is, mij zo behandeld heeft.

Alles wat ik doe, bijv opleiding of cursus, dat gaat zij dan ook doen...kom ik met een idee bijv..een winkel beginnen wat ik dan ook gedaan heb..maar helaas niet meer heb, dan begint zij een jaar later met een winkel.
In het verleden heeft zij al drie ex-vrienden ingepakt; de laatste is ze mee getrouwd.
Zelf heeft ze amper gewerkt in haar leven en houdt ook geen baan vol. Alles krijg ze in haar schoot geworpen, moet altijd in zeer grote opvallende huizen wonen en opvallende auto`s hebben, wisselt ook jaarlijks van interieur en houdt het in een woning meestal niet langer vol dan 2 jaar.
Als ze met mij contact zoekt, is het vaak over, heb een toffe baan gevonden die veel te hoog gegrepen is, maar waar ze met verzonnen cv toch vaak binnen komt, en als het haar lukt duurt dit meestal niet langer dan hooguit een maand, dan heeft ze weer commentaar op het bedrijf.
Verder belt ze mij weer op om te melden dat ze weer lekker op vakantie gaat of over andere opschepperige dingen om mij in te vetten.
Zelf heeft ze nog weinig vrienden over gehouden want die deugden allemaal niet, nu heeft ze contact gezocht met mijn nichtje waar ik als kind zijnde al mee opgetrokken ben en waar zij nooit naar omgekeken heeft, allemaal van zulk soort dingen.
Zelf ben ik momenteel werkloos en knok iedere dag om mijn hoofd boven water te houden. Ben alleenstaand en heb helaas geen kinderen, dus wat heb ik te verliezen en waarom komt zij altijd met zulke berichten?

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs