Comments for moeder met narcisme

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

May 30, 2013
Rating
starstarstarstarstar
moeder met narcisme
by: Bloem

Wat goed dat je voor jezelf hebt opgekomen. Hoe sta je als Christen de gevoelens toe om lief te hebben en tegelijk jezelf te beschermen tegen de pijn? Heb je hier ook problemen mee gehad?

Sep 15, 2012
Rating
starstarstarstarstar
Help!
by: zonnebloem

Heb ik met een narcist te maken?

Iedereen in mijn moeders omgeving heeft wat volgens haar.

Mijn moeder moet altijd spanning en aandacht in haar leven hebben. en als ze dat niet krijgt lijkt het wel of ze depri is. het moet altijd om haar draaien. zij heeft alles al mee gemaakt. In ons gezin zit ze ons altijd tegen elkaar uit te spelen. Ik kom er nu achter dat ik ontzettend bang voor haar ben. ze wil alles in haar hand houden. vrienden van mij zijn niet goed, mijn relaties zijn niet goed, ze zit overal tussen. als ik afstand probeer te houden rijd ze langs mijn huis. wat moet ik hiervan denken??

Jun 13, 2012
Rating
starstarstarstarstar
onvoldoende herkend...
by: Feri Kovács

Tja, gelukkig maar dat je deze informatie hebt gelezen en inderdaad...een dergelijke persoonlijkheidsstoornis heeft een naam. Het is helaas een van de meest miskende en niet herkende persoonlijkheidsstoornissen. Vermoedelijk omdat hulpverleners vaak ook narcistische trekken hebben. Maar vooral ook omdat een narcist erg selectief aardig kan zijn en kan liegen. Juist daarom heb ik deze pagina's geschreven zodat 'gewone' mensen veel sneller dan een hulpverlener narcisme kunnen leren herkennen. Er zijn immers veel meer 'gewone' mensen dan hulpverleners... Vervolgens raad ik aan er iets TEGEN te doen. Narcisme is dusdanig ernstig dat het in de wereld tot zeer veel ellende leidt. Er komen letterlijk ruzies en oorlogen van. Pas als we het met zijn allen goed aanpakken en deze mensen in feite dwingen zich te laten behandelen, zullen we met zijn allen op deze wereldbol meer emotioneel kunnen groeien en grootse dingen met elkaar kunnen bereiken! Daarom zijn deze pagina's...

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.

Return to moeder met narcisme.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs