Comments for Na 20 jaar scheiding nog last van hem

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Jun 24, 2013
Rating
starstarstarstarstar
roepen om hulp!
by: Anonymous

Het ergste zijn ook je kinderen en raken die niet beinvloed, kunnen ze niet hetzelfde worden als hun vader? Die vraag staat bij mij ook open. Het is het ergste wat je kan overkomen omdat je uiteindelijk alles kwijt zult raken. Ik zit nog steeds hier, voor mijn kinderen maar ik wil o zo graag vertrekken! Maar mijn kinderen, die zal hij wel zo verwennen dat je verliest. Het is schaamtelijk dat er niet meer aan gedaan wordt! Wij moeders offeren ons op om onze kinderen goed op te voeden. Ze te weren tegen de negatieve invloed van hun vader, die zogenaamd goed bedoeld zijn maar uiteindelijk leugens zijn omdat het alleen om hemzelf gaat. Narcisten maken misbruik van iedereen, dus het is nooit gezond om je kind bij zo'n ziek mens achter te laten. Maar je staat er wel alleen voor!

Moet er niet zoiets komen als amber-alert in de vorm van psychiaters die speciaal geleerd hebben wat narcisme is en die je te hulp schieten. De overheid doet niets en de hulpverleners zijn blind! Het is toch roepen om hulp!!

Wens jou en alle ouders die er alleen voor staan alle sterkte van de wereld toe! Maak je sterk en blijf achter je eigen standpunt staan ook t.o.v. je kinderen. Maak hun alert op het egoisme van hun vader. Geen langdradige verhalen, gewoon aangeven dat er iets niet klopt. Telkens weer.

Lisa

Jun 22, 2013
Rating
starstarstarstarstar
hulp halen
by: Anonymous

Mevrouw,

Dat uw kinderen contact hebben met hem en dat dat goed gaat - ze zijn pittig, corrigeren hem (!) en hij staat dat toe - is eigenlijk heel goed. Lijkt mij.

U, als ex partner, bent helemaal niet verplicht om welke redenen ook om hem te zien.

Geruisloos afstand nemen is waarschijnlijk een optie, omdat dat niet te veel "opschudding" veroorzaakt bij uw kinderen, ook als u uw kleinkinderen wilt zien.

Ik heb volledig gebroken met mijn N partner, woont ook in het buitenland. Minder lastige situatie dan u, maar toch!

Hulp van een deskundige, psycholoog, inroepen is altijd heel goed te doen. Hij/zij kan u erin adviseren. Veel sterkte!

Jun 22, 2013
Rating
starstarstarstarstar
geen contact!
by: AnneV

Het contact af en toe weer aanhalen is zeker niet goed voor je,ook al doe je het voor de kinderen en de kleinkinderen. Hij zal je in zijn greep blijven houden. De echte enige manier is "geen" contact op geen enkele manier, ook niets horen van hem, niets horen over hem.. hem volledig "wissen" uit je hoofd en omgeving. Alleen zo zal het beginnen slijten en zal je weer beter worden. Het is hard in het begin en en je moet soms echt op de tanden bijten maar het helpt echt!

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to Na 20 jaar scheiding nog last van hem.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs