Na 5,5 jaar eindelijk de knoop doorgehakt!

by M
(Nederland)

In het begin was alles zo geweldig en leuk. Veel complimentjes, volledige aandacht en totaal dezelfde interesses jaja. Nou na 1,5 jaar begonnen de problemen. Deze werden met het samenwonen erger en erger . Hij had meerdere gedragsstoornissen die hijzelf natuurlijk ontkende en rookte de hele dag door jointjes. Helaas was meneer bovengemiddeld intelligent en vond hij zichzelf altijd meer als een ander. Nee hij hoefde niet te werken, nee hij hoefde geen rekeningen te betalen. Nee hij moest niet normaal doen maar anderen wel. Ik mocht na 21:00 niet meer naar buiten, geen social media, geen vrienden of vriendinnen of uitjes met het werk. Continue ruzies en discussies. Hij grijpt mijn armen en staat zo hard in mijn gezicht te schreeuwen dat ik zijn speeksel mijn gezicht voel raken. Ik duw hem weg en hij smijt mij tegen de deur. Hij slaat, trapt en bijt zelfs. Gooit spullen, spuugt in mijn gezicht. Hij is gestoord, een ander woord heb ik er niet voor. Hij roept dat ik een dikke kankerhoer ben en niks waard ben. Ik ben lelijk en kan niet koken niet schoonmaken niks, niemand wil mij. Ik moet maar blij zijn dat zon geweldig iemand als hem mij überhaupt wil jaja.

Ik verbreek de relatie, flikker hem buiten met zijn spullen. Hij gaat huilen en zegt hulp te zoeken, ik trap erin. Het is hier 2 weken gezellig en daarna begint het weer opnieuw. Dit herhaalt zich zo 1x per 3 weken. Politie aan de deur wegens geluidsoverlast. Brieven van veilig thuis in de brievenbus. Iedere dag heb ik het gevoel om op eieren te lopen en ben ik bang voor de volgende discussie/uitbarsting. Ik doe alles al 5,5 jaar maar het is noooit goed genoeg. Nemen, nemen en nemen en nooit willen geven. Ik ben er keer op keer weer ingetrapt. In die neppe tranen en zielige praatjes maar 8 weken geleden ben ik er vergoed meegekapt. Hij kwam nog 3 weken aan de deur huilen maar daarna is het rustig gebleven. Ik twijfelde al 2 jaar om het uit te maken maar was te bang voor de gevolgen en het alleen zijn. Ik dacht dat hij mij wel zou kunnen vermoorden. Nu ben ik blij dat ik de stap gezet heb en het deze keer heb volgehouden. Het leven is echt beter nu. Ik kan eindelijk weer dingen doen die IK wil en ontdekken wie IK ben i.p.v. een robot die de afgelopen 5,5 jaar geprogrammeerd is door deze narcist. Dames of heren, pak jullie spullen en vertrek of pak hun spullen in en zet ze eruit. Je moet door de eerste weken heen en niet open doen en een ander telefoonnummer pakken. Laat je niet manipuleren!!! Wees sterk & krachtig. Na regen komt echt zonneschijn .

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs