Narcist?? Ik dacht alleen alcoholist...

by W
(Tenerife)

Pfff, er gaat n wereld voor me open na t lezen van deze site.... het is net of het verhaal daadwerkelijk gaat over alleen maar MIJN partner..... maar er zijn er zovelen... dat besef ik me echt wel: er zijn zoveel meer mensen die doormaken waar ik nu al maanden in zit...Ik ga al maanden gebukt onder hevige pesterijen, kleineringen, emotioneel misbruik. Heb ik ooit eerder meegemaakt, maar toen kon ik makkelijk weg (Vaste baan en bekenden om me heen). Ik ben inmiddels (al 10 jaar!!!)geëmigreerd en heb hier niemand om naar toe te gaan.. maar ik praat altijd vanuit: ik heb behoefte aan, en ik voel me... maar hij is ook nog (zwaar)alcoholist en gaat liever ergens drinken dan dat hij naar huis komt (ik heb n kutleven en jij hebt niets om over te klagen..... duh!!!). Ik heb aangegeven dat ik me niet tot m aangetrokken voel als hij ladderzat is. Hij heeft er daadwerkelijk sch... aan...Al zeker 50 mensen waar hij een emotionele band mee heeft, hebben geprobeerd door te dringen, maar het enige antwoord is: niemand begrijpt mij...... Fuck the rest en jij ook, ik heb jou niet nodig, hoer!!!!! Ik ben de eerste die aan al die slachtoffers zou meegeven: WEGWEZEN!!!!!! Maar dat is emotioneel echt niet makkelijk, en ik zit ook nog in een financiele situatie waarin ik nog VEEL geld tegoed heb, ... dus nu weg gaan betekent: geld weg...... Zo moeilijk...onleefbaar, Zo emotioneel ver weg, dat ik graag mn email ter beschikking stel voor iedereen die dit heeft gelezen en t herkent en ook zoals ik geen uitweg meer ziet...... Maar vergeet nooit, ongeacht hoe we ons voelen door hen: we zullen nooit opgeven: hoe zwaar we het hebben: ze krijgen ons er niet onder..... Ook al sneeuwen ze ons onder: diep in ons hart weten we allemaal dat we veel waard zijn. ook zonder hen, terwijl voor bijv mijzelf t leven vaak niets meer waard is, denk ik: Ik heb veel te bieden en jij hebt n probleem, en niet ik: ik mis alleen de ballen om voor mezelf op te komen!!!!

Met liefde wacht ik op jullie mails om met elkaar de kracht te vinden voor onszelf te kiezen!!!!

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs