Comments for Narcist in een zorgnstelling.

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Jun 10, 2017
Rating
starstarstarstarstar
In de greep van de hoogmoed .
by: Anonymous

Lieve mensen van de zorginstelling . Je kan wel zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben en het spijt me u te moeten zeggen dat er helemaal niets aan te doen is. Ik zit nu zelf in een situatie met een narcist die nu een manier van pesten heeft gevonden wat gewoon een dagelijkse foltering voor me is en ik er niets maar dan ook niets tegen kan doen behalve verhuizen. Maar zomaar een andere woning vinden lukt me ook niet. U zit ook in een heel lastig parket. Waar ook geen uitweg mogelijk is behalve ergens anders te gaan werken. Maar ook daar kan er weer eentje tussen zitten. Ze kennen geen schaamte hebben geen goed zelfbeeld en geen geweten dus gaan ze maar door met dit soort van gedrag en pesterijen. IK kan jullie dus alleen maar heel veel sterkte wensen. En een lieve groet van een mede slachtoffer.

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to Narcist in een zorgnstelling..


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs