Comments for narcisten zoveel als mogelijk behandelen zoals ze je zelf behandelen.

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

May 02, 2014
Rating
starstarstarstarstar
Mijn tijdperk is gekomen
by: bitchy

Na 22 jaar huwelijk, inderdaad ik ben uitgeput,onzeker en lichamelijk zwak en druk in me hoofd, ben er zo klaar mee ik zeg dat ik van m hou maar trap m net zo hard weer op zn ziel ,mij gek maken al die jaren ,ik ben idd bezig om ook koel te reageren naar hem toe en ik ik geef continue dubbelzinnige antwoorden die erop neer komen dat ik hem dus niet vertrouw.Dat doe ik al 22 jaar niet maar hij doet niets verkeerd en is alleen maar aan het werk voor t gezin.Ik vond viagra pillen die ik kenmerkten dus steeds waren t nieuwe pilletjes terwijl wij sexueel niets deden, maar nee tuurlijk gaat ie niet vreemd ,hij verkocht ze voor geld voor t gezin , hij heeft geen vaste baan en kan gaan en staan waar ie wil,ik mocht niet werken maar werk inmiddels wel 2 dagdelen op wisselende dagen die ik niet altijd vertel, daar kunnen ze niet tegen onzekerheid en ik moet dat wel pikken? Ik zit in mn revanche tijd ik loop bij therapeut die mij IK wil sterker maken en onzekerheid weg leert nemen , ik heb er zin in, Ik weiger sexueel kontakt met hem ik begin te walgen van m , dat is ook gevoelig punt bij m ik zie wel hoe t verder gaat maar probeer me te ontbinden, hij praat ook dat hij de beste is en 1 rechte lijn loopt en niets verkeerds doet , me gevoel zegt anders...

May 13, 2013
Rating
starstarstarstarstar
Bekendheid
by: Anonymous

Hallo Bronna,

Mijn partner geeft me ook een grote mond in het bijzijn van anderen. Ik schaam me dan kapot! Inderdaad is er geen mens die er wat van zegt. Ik ben het helemaal met je eens het zijn ook Hitlertjes! Eindelijk, eindelijk laat ik me niet meer kisten. Maar ik wou maar zo dat meer mensen het inzagen. Tegenwoordig schrijf ik alles op wat ik meemaak. Ik ben van plan dit ooit openbaar te maken. In 1 dag kan ik al 3 pagina's vol typen. Maar het helpt me wel meer inzicht te krijgen. Waarom wordt hier zo weinig aan gedaan! Hoeveel mensen zitten er wel niet in zulke situaties. Het is gewoon mishandeling en niemand doet er wat aan! Heel veel mensen doen er zelfs aan mee! Denk maar aan Hitler, hoe is het mogelijk dat het zover heeft kunnen gaan! Pure angst. Ook ik ben al die tijd bang geweest. Maar wie wil er nou ruzie?

Dank je voor het schrijven.
Lisa

May 12, 2013
Rating
starstarstar
behandeling van narcisten (een directe confrontatie)
by: Isabel

Mevrouw heeft gelijk! Je moet snel wegwezen bij een narcist. "Ik vind dit niet leuk" of "ik vind dit niet aardig van je" zal niet overkomen bij een narcist.

Schelden en tekeer gaan doen ze allemaal, in bijzijn van anderen, hun kinderen of familieleden (dan voelen ze zich "veilig") en / of thuis. Kortom: heel laf.

Ik heb dit zelf meermalen ondervonden. Toen wist ik nog niet dat ik met een echte narcist te maken had (wist het gewoon niet).

Nu was Hitler allereerst een zwaar gefrustreerde man en sadist in combinatie met de allergevaarlijkste narcist die bestaat. Alleen zou hij niets gerealiseerd kunnen hebben. Voor het nazisme is een hele groep verantwoordelijk geweest.

Mevrouw heeft gelijk, zeker in gevallen waar narcisme alle spuigaten uitloopt! Dezelfde behandeling is het enige dat werkt want "die taal" verstaat hij.

Maar dan kun je zeker zijn dat de relatie snel is afgelopen. Partners wringen zich in alle bochten echter, om die relatie (of dat huwelijk) te redden en zullen daarom dit niet snel doen: oog om oog tand om tand. Omdat de rapen dan echt gaar zijn.

Het is echter voor je eigen zelfbeeld en zelfrespect zeer schadelijk om bij een narcist te blijven. Er blijft niets van je over !!! Je voelt je nadien kapot. Leeggezogen.

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to narcisten zoveel als mogelijk behandelen zoals ze je zelf behandelen..


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs