Narcistisch?

by Anne
(Nederland)

Ik zit momenteel in een lastig pakket weet niet zeker of mijn man narcistisch is.. Maar trekken ervan zie ik duidelijk. We hebben 7 jaar lang een relatie waarin hij mij zo nu en dan respectloos behandeld. Maakt opmerkingen waar vrienden bij zijn zoals hou je bek, doe niet zo achtelijk, mongool, zou je niet eens wat inschenken voor je gasten?, hij zoekt continu grenzen op. Voor mijn vader ja hij respect omdat dat een groot man in zaken was waar hij graag zijn zaken mee besprak evenals mensen die veel geld hebben of aanzien vertoont hij dergelijk gedrag niet. Nu is hij overleden en behandelt mij respectlozer .. Alles wat fout gaat ook hele kleine dingen liggen vaak aan een ander.. Hij accepteert ook de band niet die ik heb met mijn Fam. Dat vind hij abnormaal.. Wij moeten in zijn ogen een team vormen samen en ik trek in zijn ogen Fam. Voor eigen gezin. Hij is enigst kind maar heeft verder ook geen interesse in eigen Fam. Buiten ouders om dan... Haat Kerstmis en Fam bijeenkomsten en hebben hier in de zomer al discussies over omdat hij die niet mag en alles wil zoals hij wil.. Anders niet.. Ben vaak meegegaan in zijn wensen maar elke keer stelt hij ze bij. Mijn zus daar moet ik voor oppassen die is geraffineerd en zal me ooit kwetsen. En mijn broer is een dromer.. Hij heeft zo over iedereen iets negatiefs te bekritiseren.. Ook natuurlijk over mij alles kan altijd beter.. Wil over alles controle... Niet te vreten het eten sorry.. Je hebt je best gedaan maar ik eet het niet op.. Zo kook ik nu naar zijn wensen.. dat sluipt er in en als het anders is dan.. Krijg ik dat te horen.. Werk idem dito.. Ik ben niet zakelijk en snap niks van ondernemen .. Volgens hem.. Moet ik dat maar aan hem overlaten en moet ik doen waar ik goed in ben. Hij is vaak op zijn telefoon en veel achter pc.. Zoekt geen intimiteit ook niet in bed.. Ik klaag daar veel over en denk dan dat hij vreemd gaat.. mag ook nooit zijn telefoon in handen hebben want dat is zijn werk.. Indien ik mijn grenzen aangeef is hij weer poeslief en overdreven lief en aardig.. Nu wil ik van hem af we zijn bijna 3 jaar getrouwd en ik heb een dochter van 2 jaar en ik wilde weg na het incident hij mij uitschold voor kankerhoer en een laptop naar me toe smeet omdat ik 1 x boos werd omdat ik zakelijk iets niet begreep... en voor mijzelf opkwam...

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs