Comments for Narcistische buurvrouw

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

May 11, 2020
Rating
starstarstarstarstar
Deze mensen zijn geestelijk ziek
by: Anonymous

Ik ken dit, ook ik heb hier helaas mee te maken, in het begon ging het nog wel, maar ze wilde alles wat ik ook had.
Was jaloers op mijn woning omdat deze 1 slaapkamer meer had en ik mijn slaapkamer gaande achter kant heb.
Toen wilde ze dezelfde vlier, maar daar bleef het niet bij, nee ook de kleuren van mijn muren moesten hetzelfde.
Inmiddels Ben ik bijna een jaar verder en ben veel bedreigd en uitgescholden en nu heeft ze ook de buren tegen mij op gezet, haar dochter woont vervolgens een deur verder dus dan weet je het wel. Ook ik krijg geen hulp van de woningbouw en politie want mevr is nu slachtoffer aan het spelen. Als dat nog niet genoeg is,heeft mevr nu ook een camera voor haar deur geplaatst om mij zo ook op afstand in de gaten te houden..hulp van woningbouw en politie is ook hier ver in te zoeken. Je staat machteloos,wauw dat er voor ons als slachtoffer bijeenkomsten waren om elkaar hierin te steunen...het maakt je helemaal kapot en je gezondheid gaat eraan..zulke mensen moeten gestopt worden,en dit probleem moet heel hard aangepakt worden,gedwongen opnames voor zulke...lui

Mar 18, 2018
Rating
starstarstarstarstar
Narcistische buurvrouw
by: Anonymous

Helaas zo herkenbaar. Ik woon nu 12 jaar in dit huis en vorig jaar kreeg de buurman een nieuwe vriendin, we hadden altijd leuk contact met de buurman en de eerste weken ging het met de buurvrouw ook best aardig. Maar de muren zijn hier dun en haar oudste dochter zingt nog eens graag karaoke en dat op haar slaapkamer tot in de nacht. Toen we daar eens wat van zeiden was het huis te klein, we moesten niet zeiken en ze hoorden van ons ook weleens iets overdag. Toen begon het gebonk op de muur als ze terugkwamen van feestjes, het dagelijks gekef van haar hondje dat ze stevast in haar huiskamer zette als ze ging werken. Het opgestook tegen vrienden, die ooit ook lief tegen ons deden. Ze scheldt, roept tiert en als ze bezoek heeft staat ze met haar vriendinnen voor mijn deur naar binnen te staren met een hoogmoedige blik en iedereen die daar over de vloer komt doet mee, heel intimiderend. Een paar keer de politie gebeld, maar mevrouw kan heel goed toneelspelen en wij worden gezien als aanstichters. Ons huis te koop moeten zetten en nu aftellen dat de datum van de overdracht komt. Ik heb heel veel medelijden met hen die hierna hier komen wonen. De andere buren weten hoe wij zijn, dus die zijn niet tegen ons. Dat is al een geruststelling.

Nov 09, 2015
Rating
starstarstarstarstar
Narcist
by: Anonymous

Ik heb ook zo een buurvrouw, en dat is geen afgunst meer te noemen maar narcistisch gedrag, die mensen gaan over lijken. Het rare is dat de hele buurt er met open ogen in trapt. Ik lig er niet wakker van dat ze de hele buurt tegen ons op zet, die mensen die met haar meedoen, zijn precies hetzelfde en wil ik niets mee te maken hebben. Narcisten zijn goed in het manipuleren en zwart maken van hun obsessie op dat moment. Ze projecteren hun eigen valse en slechte gedrag op een ander. Het is erg jammer dat in Nederland, de sociale dienstverleningen, DUS de mensen die ONS moeten beschermen er zo weinig vanaf weten en ook in dat narcistische zielige verhaaltje van ze trappen..

Succes

Oct 05, 2013
Rating
starstarstarstarstar
Ongewenst gedrag negeren.
by: Anonymous

U kunt proberen het ongewenste gedrag te negeren. U ruimt de troep die mevrouw in uw tuin maakt op zonder commentaar of enig andere reactie te tonen.

U stopt met mevrouw gedag zeggen. Zij laat blijken dat zij dit onprettig vindt. Mocht zij u gedag zeggen dan kunt u ook gedag zeggen als u er prijs op stelt om u normaal tegen haar te blijven gedragen.

U blijft vriendelijk de mensen in de buurt gedag zeggen die lelijk tegen u doen omdat zij opgestookt lijken te zijn. U gaat niet in op hun scheldpartijen maar blijft vriendelijk. Na verloop van tijd zal een normaal mens denken dat de oorzaak wel eens bij uw buurvrouw zou kunnen liggen en niet bij u. Op een dag krijgt u de kans om aan deze mensen uit te leggen dat zij tegen u opgestookt zijn.

Uw achillespees is uw kinderen. U zou eens met een pedagoog kunnen praten hoe u uw kinderen weerbaarder kunt maken tegen de gevolgen voor hen.

Sterkte.

Oct 28, 2012
Rating
starstarstarstarstar
narcistische buurvrouw
by: Anonymous

Ik begrijp uw reactie.

Uit mijn verhaal blijkt ook niet veel van narcisme.

Het is echter zo dat de manier waarop ze doet alles op zijn plek valt als we over narcisme lezen.

Alles wat zij doet zegt ze tegen anderen dat ik dat doe.
Ze speelt het slachtoffer
ze liegt
ze gebruikt gevoelige informatie om je te raken.
Ze weet dat wij miskramen hebben gehad en ze zegt tegen mij waar onze dochter bij staat:"gelukkig hebben jullie maar 1 kind, je bent jaloers op mijn kinderen"??
Ze "pest" onze dochter op een slinkse wijze. Geeft alle kinderen een snoepje en onze dochter niet.
Als onze dochter ergens zit te spelen dan loopt ze steeds langs om haar te intimideren en vervolgens gaat onze dochter naar binnen.
De manier waarop onze buurvrouw tewerk gaat zegt een hoop en als wij lezen over narcisme valt alles op zijn plek.

Oct 28, 2012
Rating
starstarstarstarstar
narcistische buurvrouw
by: Anonymous

Bedankt voor uw reactie.
Het probleem met onze buurvrouw is dat ze alles heel sneaky doet.
Als je niet weet hoe ze kan zijn zal het de meeste mensen niet eens opvallen dat ze "iets" doet. We hebben inderdaad aan de politie een overzicht gegeven met alle dingen die ze doet maar ja, geen bewijs en geen "echte" strafbare feiten volgens de politie

Oct 27, 2012
Rating
starstarstarstarstar
REACTIE NARCISTISCHE BUURVROUW
by: Anonymous

Met zo'n buurvrouw,zou ik zeggrn dat ze laster en smaad pleegt en stalkt.een stalking boekje bijhouden met data en tijd,waar en wanneer,film het met je gsm en maak foto's en dat op cd rom bijleveren aan politie als bewijs,is het enige wat er tegen is te doen .stalking is strafbaar en aanzetten tot haat ook..

Oct 26, 2012
Rating
star
narcistisch? is erg onduidelijk
by: Feri Kovács

Uit jullie verhaal is niet duidelijk te halen of dit een narcistische buurvrouw betreft. Als je verhaal klopt dan spoort zij inderdaad niet, maar met zo weinig details kun je niet zo maar zeggen dat dit een narcistische vrouw is. Ik plaats dit stukje toch omdat ik duidelijk wil maken dat dergelijke veranderingen in gedrag inderdaad zeer merkwaardig zijn maar...het met deze details niet duidelijk is of dit narcistisch gedrag is. Niet alles is narcistisch...

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.

Return to Narcistische buurvrouw.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html