Comments for narcistische minnaar

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Jul 12, 2013
Rating
starstarstarstar
antwoord voor reacties
by: rika

Hallo Allemaal

bedankt voor jullie reacties! Ik ben inderdaad nu wel gelukkig in mijn relatie, maar mijn man weet van hem niks af. Ik heb dat die narcist ook duidelijk verteld, maar dat boeit hem totaal niet.Ik heb inderdaad ook al overwogen om te bluffen dat mijn man nu alles weet en dat mijn man hem dan komt opzoeken...maar ik durf het niet. Ik heb geen idee wat hij dan zal gaan doen. Ik vermoed dat hij inderdaad bang word. IK heb een grote sterke man van twee meter... en dat weet hij.
Nu is het weer even rustig, maar ik denk er sterk over om dit toch te gaan doen als hij weer contact zoekt. Ik antwoord zijn sms berichtjes al een tijd niet meer, dus ik ga er vanuit dat hij nu denkt dat ik een ander nummer heb. Mijn huistelefoon gebruikt hij nooit, dus ik denk inderdaad bang voor mijn man.
Deze man is zo ziek. IK heb hem al eens voor narcist uitgemaakt en een artikel opgestuurd waarin dat beschreven werd. Hij lachtte erom en vond dat ik niet goed wijs was.
Hij heeft altijd relaties met getrouwde vrouwen, dat voelt denk ik heel veilig voor hem, altijd zijn die vrouwen dom, zeurderig, bezitterig enz. Hij is perfect , zegt hij ook van zichzelf. Hij is erg slim, heeft gestudeerd, maar maakt niks van zijn leven en altijd komt dat door iets anders dan hemzelf.
Ik denk dat ie aan me blijft hangen omdat ik wel iets van mijn leven heb gemaakt, een eigen bedrijf, drie afgestudeerde kinderen met een goede baan, financieel onafhankelijk enz. Hij zei, ik ben graag bij je want jij straalt iets uit, dan voel ik me zo trots.
Ik heb dat als een compliment beschouwd, nu weet ik wel beter. Ik kan gewoon niet vatten dat een volwassen intelligent persoon, zo ziek kan zijn, en je hebt het in het begin echt niet door. Maar hij kan niet communiceren, het is alleen zijn verhaal, reageerde nooit op wat ik vertelde, hij heeft altijd gelijk, ik ben dom, hij is slim, enz. enz.
Ik hoop echt van harte nu eens van hem verlost te zijn...
Rika

Jul 12, 2013
Rating
starstarstarstarstar
Maak hem bang!
by: Anonymous

Hoi Rica,

Wat een vervelende rot situatie! Waarschijnlijk dat hij ook zijn exen op blijft zoeken. Als dat niet zo is dan moet er een reden voor zijn waarom hij jou kiest. Volgens mij heeft het er mee te maken hoe meer je hem alles verteld hebt, hoe erger hij aan je gaat hangen omdat hij daar misbruik van kan maken. Dan zit je echt heel moeilijk.

Of je moet gaan liegen, doen ze zelf ook. Zeg dat je nu een hele goede relatie met je man hebt (misschien niet eens een leugen). Maak hem bang. Of zeg dat je je vriendin en haar man alles verteld hebt van hem en dat hij op moet houden anders problemen krijgt. Ga hem flink dreigen en lieg er op los. Zorg dat jij de sterkste bent! Sms niet want hij kan alles opslaan.

Heel veel sterkte!
Layla

Jul 10, 2013
Rating
starstarstarstarstar
nergens op reageren
by: Anonymous

Dag, nergens op reageren lees ik zelf steeds terug op deze website waar u zich voor kunt aanmelden, anders blijf je bezig met je ex partner. Op een moment dat hij weer alleen is, neemt hij contact op met expartners, exvriendinnen.

Hierop staan veel tips, sterkte!

NARCISME en RELATIES - Lotgenotenforum • Informatie
nps.bbforum.nl/‎

Jul 10, 2013
Rating
starstarstarstar
gebruik zijn zwakheden
by: Sylvia groot

Vertel je man dan stukje bij beetje dat je voordat jullie relatie begon, ooit iets hebt gehad met een gestoorde leugenaar.
Zo kwets je hem niet, vertel je toch de waarheid, en maakt het verder niet uit wat zo'n vent op je website zet.

Daarnaast zou ik die stalker niet gewoon afwijzen (want dat dat kunnen ze toch niet geloven, vandaar dat ze blijven terugkomen).
Breng jouw overtuiging over dat hij hulp nodig heeft voor zijn seksverslaving, stemmingswisselingen, zijn gewoonte tot liegen, zijn behoefte aan vreemdgaan.
Zeg hem dat jij hem die hulp niet kunt bieden omdat je geen deskundigheid bezit.

Wedden dat hij afknapt?

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to narcistische minnaar.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs