narcistische minnaar

by rika
(nederland)

Ik ben een relatie naast mijn huwelijk aangegaan met een narcist ( bleek later), stom natuurlijk, maar hij was lief, attent, slim, en een goede minnaar. Ik was erg eenzaam en ongelukkig in mijn huwelijk, maar omwille van de kinderen wilde ik niet weg bij mijn man, dit is nu 11 jaar geleden. Ik kreeg al snel door dat hij twee gezichten had, hij kon erg agressief reageren, had woedeuitbarstingen , zomaar, om iets wat ik had gezegd. Hij bleek grillig, onberekenbaar, arrogant en ijdel. Zo prees hij me de hemel in, aan de andere kant gooide hij me in een bak modder. Er bleef dan niets meer van me heel. Ik heb de relatie toen beeindigd, maar hij bleef contact zoeken. Omdat hij ook die zachte kant heeft, trapte ik daar een paar keer in. Maar hij bleek meerdere relaties te hebben, ging het met de een mis, hopte hij weer naar de ander.

Ik heb soms jaren niets van hem gehoord, en ineens krijg ik dan een mail of smsje. Dan is zijn relatie weer uit en heeft ie me nodig. Is dan ook stomverbaasd dat ik niks meer met hem wil, want hij houdt zoveel van me.
Ik zeg meestal netjes dat ik klaar met hem ben, dan volgen de lieve zoete verhaaltjes, blijf ik stug volhouden of ga ik hem negeren, dan komen de scheldmails en msn berichten.
Ik kan me voorstellen dat je denkt, blokker die man, maar ik ben dan bang dat hij op mijn huistelefoon of gewone emailadres of nog erger mijn website dingen gaat zetten.
Nu heb ik ineens na 2 jaar!! weer berichten van hem. IK heb weer gezegd dat ik niks met hem wil, hij zit nu weer in zijn "zoete"periode. Met zijn knipperlicht relatie is het net weer uit. Dat vertelt hij me dan ook nog netjes.....
Nu negeer ik hem, en reageer niet, dan komen de scheldpartijen, dat weet ik nu al. Ik ben bang dat ik nooit meer van hem verlost ga worden.....zucht.
Ik hoop weer op een paar jaar rust.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs