Narcistische vriend van 22 jaar

Mijn vriend is hoogst waarschijnlijk een narcist, van de opvoeding tot aan eigenlijk alles wat hier staat komt overeen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik veel pijn en verdriet heb gehad omdat ik niet kon begrijpen hoe iemand in zo een andere wereld kan leven. Hoe vaak ik wel niet gedacht heb hoe kan je nou zo tegen mij doen terwijl je me al zo gekwetst hebt. Alleen een ding: narcisten kunnen ook goede dingen doen als het hun ego maar streelt. Dus als hij zonder dat iemand er bij is een arm kind niet zou helpen doet hij het wel als er mensen bij zijn. Voor de buitenwereld zeg maar zijn het geweldige mensen die veel bereiken en soort van geweldig zijn maar eigenlijk pff. Wel heb ik het idee dat je er wel degelijk iets aan kan doen als de narcist dat zelf ook echt wil. Zo is mijn ex vriend een stuk veranderd alleen ja niet genoeg en meer lukt hem niet maar hij leert nu beter met zijn gevoelens om te gaan.


Succes iedereen

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs