Negeren

by zucht
(amsterdam)

Mijn man negeeert mij nu al 2 weken. We hebben ruzie gehad. Waren beide fout. Ging trouwens nergens over. In een ruzie zeg je wel eens iets wat je niet meent. Mijn man pikt precies datgene eruit en daar gaat hij dan op teren en mij proberen te straffen of wraak nemen. Ik was boos ja....maar wel terecht boos omdat hij iets deed wat niet door de beugel kon. Maar dat vergeet hij en neemt alleen mijn aandeel vd ruzie als oorzaak. Ik heb een paar pogingen gedaan om te praten. Ik heb hem berichten gestuurd dat we toch weer verder moeten en elkaar moeten vergeven. Ik heb sorry gezegd voor mijn bijdrage aan de ruzie. Maar hij reageert niet. Hij blijft me negeren waardoor ik natuurlijk last heb van allerlei emoties. Ene moment boos dan weer verdrietig dan weer rustig. Ik negeer hem nu dus ook. Maar ik ben een gevoelsmens en ik hou helemaal niet van ruzie en problemen. Ik vind ook dat als je van elkaar houdt...dat je het dan weer leuk wilt hebben samen. Maar ik denk of weet inmiddels wel zeker dat hij niet van me houdt. Ik lees veel over narcisme en herken echt heel veel terug in hem. Ik wil er ook wel een punt achter zetten..ons huwelijk. Maar dat gaat niet zo makkelijk vanwege allerlei omstandigheden. Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat hij mij de stille behandeling geeft. Het is inmiddels een patroon geworden. Een paar maanden hebben we het leuk. En dan is het weer zover......en nu ben ik het zo zat dat ik hem nu ook negeer en alles wat met hem te maken heeft.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs