Comments for Niemand die het ziet....

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

May 06, 2013
Rating
starstarstarstarstar
Heel herkenbaar, hoewel niet in de relatiesfeer
by: Anonymous

Heel herkenbaar, vooral ook dat niemand je gelooft. Nu ik dit weet en anderen het zien, gaan de ogen open. Daarom ben ik ook blij met dit artikel, want die narcist heeft klappen gehad en zelfs dat wordt uitgebuit. Narcisme via internet, nog gevaarlijker volgens mij want mensen kennen je niet, dus geloven alles.

Maar gelukkig niet in de relatiesfeer

Feb 08, 2013
Rating
starstarstarstarstar
herkenbaar
by: Anonymous

Hallo moeder,

Ik heb het verhaal gelezen en het is zo herkenbaar....Ook ik heb een relatie achter de rug van tien jaar met een narcist. We hebben samen een dochter en ze woont bij mij. Hij probeert nog steeds mijn leven te beinvloeden via mijn dochter, hij wil nog steeds alles bepalen. En betalen doet hij ook niet. Vindt meneer niet nodig. Alleen mooi weer spelen in het weekend met mijn dochter, alleen de lusten niet de lasten. Zijn er problemen? Dan is het gewoon mijn schuld.Daarbij liegt hij alles bij elkaar en sommige mensen geloven hem ook nog. Erg frustrerend allemaal. Tijdens de scheiding zijn we er pas echt achter gekomen dat hij aan narcisme lijdt. Hij had hele verhalen maar kon niets aantonen. Ik daarentegen wel dus toen viel hij door de mand. Maar hij blijft gewoon volhouden dat hij gelijk heeft ook al staat het allemaal zwart op wit hoe het is. Als iets 100 euro heeft gekost en zelfs met bonnetje is aan te tonen is het volgens hem toch een groter bedrag. Gelukkig weet een bemiddelaar ook wel dat hij met bewijzen en stukken moet komen en dat zijn mening niet telt. Maar het feit dat hij gewoon vol blijft houden is erg vervelend. Ik weet wat het is om met een narcist te leven. Het valt niet mee, ze hebben hele mooie verhalen waar je maar al te graag in wil geloven.Ik ben blij dat ik van hem af ben, ik trap niet meer in zijn mooie verhalen. De waarheid is heel wat minder mooi.

Jan 29, 2013
Rating
starstarstarstarstar
zoek specialistische steun
by: sylvia groot

Moedertje,

Het is bekend dat als een kind te lang en tot na de pubertijd onder invloed staat van een narcistische ouder, deze het risico loopt "besmet" te raken.
Gelukkig heb jij je andere kind onder jouw hoede.

Als ik jou was dan zou ik me hierbij laten begeleiden/coachen door een professional. Je kunt wel wat begrip en emotionele steun gebruiken. Feri Kovacs zou je kunnen benaderen of een andere specialist op het gebied van slachtoffers van narcisme en aanverwante cluster B aandoeningen.
Draag het niet alleen als dat niet hoeft.
Sterkte ermee.

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.

Return to Niemand die het ziet.....


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs