Niet mijn vinger er op kunnen leggen

by J
(Zuid Holland )

Ik leerde hem kennen als een lieve extrovert humorvolle man .

Kwam bij mij wonen ik had toen nog 2 kinderen in huis ,maar hij kreeg buien waarvan ik dacht ..waar komen die ineens vandaan ..agressie . Als ik er iets van zei was het...het ligt niet aan jou maar aan mezelf ,boos op mezelf .
Vakanties uit eten gaan waren altijd super ...ik betaalde vaak ,ik had vast werk ,als hij werk had tussendoor betaalde hij mee . Mij werd altijd gezegd ,word niet te close met anderen dan verwachten ze altijd wat terug ,waarop ik zei dat ik daar zelf bij was . Door de buien tussendoor is er zoveel kapot gemaakt van mijn spullen maar ook de zijne ,terwijl ik juist zuinig op mijn spullen ben . Ik sloeg ook altijd dicht als hij zo een bui had en ging op eieren lopen om de bui te peilen .ik werd ziek kreeg kanker ...hij heeft me verzorgd heeft ook tijdens chemo in t ziekenhuis geslapen dat ging allemaal perfect .tot ik beter werd qua controles dan . Het begon weer van voor af aan ...als hij iemand anders hielp was ik uit beeld . Liegen zodat het gedrukt stond en blijven ontkennen zelfs met betrappen .en als ik hem dan betrapte dan was het huis te klein ,hij had dat gedaan door mijn schuld "ik dacht je vreemd ging " rare reden . Ik probeerde me continu in hem te verplaatsen maar lukte niet want alles draaide continu . Had geen begrip voor mij als ik smorgens om half 6 uit mijn bed moest en doodleuk met zn tablet bij mijn oor met geluid hard zodat ik niet kon slapen .
Hij viel dan in slaap en als ik dan zei ..kan dat ding uit ik moet er zo weer uit was het ...nee ben nog aan t kijken .het sloopte mij .had ruzie met iedereen en ik kon het opknappen want zo zei hij ...ik sta niet voor mezelf in ...ook dat koste mij me energie .
Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt omdat er vanalles tegen Mn muren was aangekwakt ...ook dat was mijn schuld ...als jij me kinderachtig behandelt dan doe ik kinderachtig terug . Ik heb hem altijd hoog geplaatst vaak Mn hand boven zn hoofd gehouden .
Toen ik de knoop doorhakte was ik de schuldige ....ik liet hem verhongeren ik had hem eruit gezet ...ik was een kankergeldwolf ik kwam Mn afspraken niet na ...ik moest het goedmaken ...ik heb alles van hem afgenomen ....alles was mijn schuld ...hij had altijd alles betaald ik aasde op zijn geld ..ik beloofde altijd van alles maar kwam mijn afspraken niet na ...ik kom niet verder in mijn miezerige leventje volgens hem ....ik heb een huis 2 schatten van kinderen en 2 kleinkinderen ...meer heb ik niet nodig en werk voor Mn eigen centjes .ondanks dat ik bijna 4 jaar geleden geopereerd ben werk ik weer volledig Mn uren in de verzorging /verpleging .
Nog steeds wil hij alles op zijn manier ...bv zijn spullen staan hier echt heel veel ....ik haal het op wanneer het mij uit komt op mijn manier en dat is met alles....
Ik voel me heerlijk ...ik ga alleen naar Mn bed ,hoeft niet alert te zijn ..ik word alleen wakker ...mijn rommel is mijn rommel ...ik knap Mn huisjes zoetjes aan op ....ik met mijn miezerige leventje .

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs