nieuw eigen leven

Hoi

Bijna per ongeluk kwam ik op deze site, was maar wat aan het surfen..
Interessant om jou kijk op vermoeidheid te lezen.
Het zijn eigenlijk woorden voor mijn ervaring met omgaan met mezelf na een hersenkneuzing in 2000.
Ik kon en wist niks meer...
Toen ik ontdekte dat ik zelf mocht en kon beslissen over mijn leven besloot ik om te stoppen met de opbouw van mijn 'werkleven' en ging mij bezig houden met de verwerking (via traumatherapie) van alles wat er gebeurd was en daarmee leerde ik beter omgaan met mijn lichaam.
Langzaamaan (heb een paar jaar geen baan, vooral gewerkt aan zelfstandigheid en mijn omgaan met emoties) ben ik nu zover dat ik mijn ervaringen in ga zetten voor mensen die hetzelfde meemaken.
Mijn uitdaging is nu om samen met mijn agenda ;) in de gaten te houden dat ik tussendoor genoeg tijd heb om me moe te kunnen en mogen voelen.
Voor mijn gevoel zit ik nu op de groene lijn.
Mijn uitdaging is om daar te blijven!
Liefs Annemarieke

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs