NPS ook bij de vrouw komt het af en toe voor.

by J
(Eindhoven )

Jammer dat het nog veel wordt gezien als een “ hij vorm “

Er bestaan wel degelijk veel vrouwen die ook een NPS stoornis hebben. Maar wij mannen worden meer als het doelwit daarvan gezien. Helaas heb ik 3 relaties gehad waarvan ze NPS hadden. Ik hield er na 2 relaties rekening mee. Omdat ik sterk was wist ik de waarheid. Het is niet fijn als het masker eraf gaat. Maar dan weet je tenminste dat er iets niet klopt aan de persoon zelf ! Ik mag heel dankbaar zijn dat ik dit soort stukjes details op het internet gevonden heb ! Zodat ik verder met mijn leven kan en wie weet is er wel de juiste vrouw voor me die ooit een keer wel in mijn leven kan blijven, zonder dat ik op mijn tenen hoef te lopen !

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs