Comments for Nu pas

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Aug 15, 2015
Rating
starstarstarstarstar
Mentale mishandeling, hoe stop je dit?
by: Anonymous

Het is ongelooflijk wat ik hier weer lees. Ik zit in dezelfde situatie. Kom niet af van deze man. Mijn kinderen vinden hem vreemd maar weten niet wat en wie hij is. Hij ruineert mij met een enorme wilskracht. Speelt het uit tot in de finesse. Hij staat boven de wet en liegt. Het is een eindeloze mentale mishandeling....ik zou hier graag gerechtigheid zien. Zolang er kinderen in het spel zijn knok ik voor hun...zij doorzien het niet. Mijn familie en vrienden ook niet. Ik sta alleen

Apr 11, 2015
Rating
starstarstarstarstar
Nu pas
by: Anonymous

Wat een vervelende situatie waar heel veel mensen herkenning in vinden. Een narcist ziet je alleen als object dus kan niet meeleven of inleven in een ander. Dat er nu een andere vrouw staat, is puur gebruik maken van deze persoon dus wie ze is of wat ze ook doet, dat zal voor hem niet veel uitmaken als ze maar in zijn plaatje past. Wees blij dat hij zich nu op een ander projecteert en jou misschien hierdoor meer met rust laat. (de volgende persoon zal net zo gaan boeten, ze denkt waarschijnlijk dat ze de lot uit de loterij heeft gewonnnen). Het gaat nu om jouzelf.

Wat jouw rechten zijn, kan niemand inkijken. Alleen jij kent de financiele situatie. Wanneer je getrouwd bent geweest, heb je zeker wel rechten wat de inboedel betreft, zeker als jullie een gezamenlijke rekeningen hebben (gehad). Je hebt zeker hulp nodig van iemand die jou advies kan geven in wat jouw rechten zijn. Is het niet zo dat de eerste keer bij een advocaat kosteloos zijn? ALs ik het goed begrijp heeft jouw ex op dit moment meer vermogen/bezit. Hij zou evt. de kosten met je moeten delen. Volgens mij kun je ook plaatselijk terecht bij een instelling waar je gratis advies kan krijgen. Op de site eindesamenwonen.nl staan ook adviezen en een telefoonnr. voor vragen.

Naar ik weet, wordt geestelijke mishandeling van narcisten of narcistisch gedrag nog steeds niet aangepakt. Sterker nog, ik denk dat je nog van ze zou verliezen. Ze zijn charismatisch, ze weten precies hoe mensen te bespelen. Het zou wel heel goed zijn wanneer meer geopenbaard wordt betreft narcisme. Natuurlijk voor de slachtoffers maar zeker ook voor de kinderen. Die lijden hieronder, het blijft immers voor altijd je vader of moeder. Verder kunnen ze ook nog de voortzetters zijn van narcisme, doordat ze hetzelfde worden of dezelfde narcistische eigenschappen nabootsen.

Heel veel sterkte!

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to Nu pas.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs