Nu pas

by Aline
(Hasselt)

Nu pas, na 17 jaar huwelijk, ontdekte ik dat mijn echtgenoot NPS heeft. Ik heb hem sinds 1 jaar verlaten, maar geraak niet v hem af. Bedreigen, vernederen, schreeuwen, liegen, manipuleren, controleren, financieel controleren, schelden, verwijten, constant kritiek, angst over hoe zijn stemming zou zijn, onredelijk, slecht praten tegen buitenwereld, onvoorspelbaar, eigen wil is wet, zelfvertrouwen ondermijnen, zijn macht misbruiken, zijn dochter op idem wijze behandelen. Heb haar altijd moeten verdedigen. Op den duur dacht ik dat ik idd te soft was met opvoeden. Alles geloof je op de duur. Smetvrees niet vergeten.

Ik dacht dat hij gewoon een moeilijk karakter had. Hij denkt dat hij de beste echtgenoot is. Hij keert het zo dat ik de gestoorde zottin ben, maar onbewust wist ik dat ik niet oud wilde worden met hem...het wordt ook erger bij de jaren. Sociale uitsluiting heeft hij al voor mekaar, financieel in zo'n moeilijk onzeker parket gezet, indien ik naar gerecht ga, zal hij winnen, alleen mijn dochter is niet gezwicht, ze is bij mij en hij wordt compleet zot door het verliezen v macht, wij, zijn stressballen zijn weg en leeg, hij kan er niet meer op slaan. Met wat voedt hij zich nu? Met plannen te smeden om me te ruineren. Ik moet boeten! Maar ik ben er nog niet vanaf, elke dag vrees ik, elke dag zoekt hij nieuwe conflicten en betrekt er dan de hele wereld mee die alleen zijn leugenachtige fantasierijke maar zeer overtuigende verhalen geloofd. Oude gemeenschappelijke vrienden kiezen zijn kant

Vluchten heb ik gedaan, zijn vriendin staat nu in mijn keuken, mijn villa met zwembad, zij is werkloos, rijbewijsloos en klasseloos.maar o zo geapprecieerd en ik ben stront. Ik heb mijn heel leven gewerkt en sta op straat met mijn dochter gewoon omdat ik niet naar het gerecht durf omdat hij advocaat en Licentiaat notariaat is. Hij wint altijd zegt hij en ik kom dan in de goot terecht.

Bestaan hier geen wetten voor. Psychisch geweld niet strafbaar????

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs