Obsessie voor mijn zoon

by Tulpje
(noord holland)

Ik ben nu 5 jaar getrouwd met een rustige en lieve man, maar ik merk steeds meer dingen bij hem die doen lijken op narcisme,

Ik moet even uitleggen dat wij een samen gesteld gezin zijn, ik heb zelf een zoon van 23 en hij heeft ook 2 kinderen die allemaal hier wonen.
Ik merk steeds vaker, dat als we ruzie hebben, het mijn schuld is, word ik boos, ben ik gestoord en mij laten denken dat hij alles beter kan dan ik.
Ook geen interesse in mij tonen of mijn zoon, het afstoten en zwijgen van hem als ie boos op me is, de andere keer weer lief en attent doen.
Mijn zoon en mijn man kunnen het niet vinden met elkaar, liep een keer zo uit de hand, dat mijn man zoon uit het huis wou zetten.
Is niet gebeurd ... dankzij mij.
Nu komt het ... door dat ik voor mijn zoon opkom, heeft mijn man afstand van mij gedaan, we doen normaal tegen elkaar, ik blijf rustig, maar dat is het dan.
Niks is er meer over van het huwelijk waar ik 5 jaar geleden vol goede moed instapte, we zijn broer en zus ... meer niet.
Daar komt bij dat we samen ook in de schuld sanering zitten en scheiden wordt daar door een lastig pakket.
Ik sta zelf ingeschreven bij de woning bouw voor een woning, en ben me heel stilletjes aan het voor bereiden, om toch eens mijn eigen weg te kiezen samen met zoon lief.
Dankzij mijn therapie ben ik weer de vrouw aan het worden die ik wil zijn, ik leef nu mijn eigen leven, ondanks dat hij er nog is, ga dus mijn eigen gang.
Leuk is dat niet, maar ik heb gemerkt zolang ik normaal tegen hem doe is er niks aan de hand.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs