ondekt dat mijn schoonzoon een narcist is

by m
(belgie)

ik weet niet hoe ik moet beginnen met mijn verhaal want heb na jaren ellende met mijn schoonzoon ontdekt dat hij een narcist is . ik wist zelfs niet dat dat woord bestond .

we deden als schoonouders niks goed voor die man . jaren hebben we hem zelfs nagelopen om maar uit te praten als er wat was maar hij negeerde alles . als we op bezoek gingen bij onze dochter en twee kleinkinderen zat hij in de zetel en zei tegen ons geen woord .
eerst trokken we er ons niet veel van aan . hij draaide toch altijd bij maar na jaren veel ups en downs bij hem is het zo erg geworden dat hij nadat hij ons een telefoontje gaf met de vraag om te komen en wij niet direct konden ,dat hij ons is in ons huis komen uitmaken voor rotslechte ouders en dat wij niet meer welkom zijn en niet meer bestaan voor hun volgens hem dan ,want mijn dochter gaat nergens ,maar dan ook nergens tegen hem in . resultaat is dat ik nu mijn dochter en twee kleinkinderen al 2 jaar niet meer zie. ik durf gewoon niks te doen want moet volgens zijn uitspraken eerst langs hem passeren . we zijn in 2004 onze zoon van 26 verloren in een een ongeval .al een zeer zware bagage ,en nu een man die onze dochter en kleinkinderen weghoudt van ons . eerst dachten we , maar waarom laat onze dochter dit toch allemaal toe? maar nu weten we wel beter en hebben ons opgeofferd en zoeken het best geen contact meer . alleen al om die zware onterechte beschuldigingen die hij naar ons gooit te vermijden zodat wij als ouders die al treuren onze rust wat krijgen en onze dochter ook . want we weten 1 ding hij is goed voor zijn vrouw en kinderen maar of dit blijft duren is voor ons een grote vraag .

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs