ontkennertje

by mirjam
(nederland)

Op moment is de sfeer tussen mijn collega en mij niet optimaal. Mijn werkgever vindt dit erg vervelend en probeert mij te overtuigen dat ik wat minder van haar moet aantrekken. Zij kan niet tegen kritiek , schiet direct in de verdediging, mag wel graag fouten van anderen duidelijk noemen. Alles en iedereen heeft ze commentaar op en deugen niet. Een negatieve gedachte gaat een eigen leven leiden en ze durft het dan ook nog uit te spreken alszijnde ik het gezegd zou hebben. Naar mijn idee heeft ze weinig zelfvertrouwen en schermt dit af met harde bitcherige uitspraken waar ik op dat moment niet tegen opgewassen ben. Ze vindt het niet leuk wanneer mijn baas in het openbaar haar op een fout wijst wanneer hij dan weg is, leutert ze daar weer over. In een gesprek samen met mijn baas en haar hoor je van haar ja maar jij deed/ zei dit enz. Ze neemt geen verantwoordelijkheid voor haar uitspraken, wannneer je daar op terug komt ontkent ze het of weet ze het niet meer of oeps helemaal vergeten. Ze toont ook geen empathie naar anderen zij maakt vlgs haar geen fouten en het ligt ook nooit aan haar. Mijn baas probeert mij ervan te overtuigen dat ik er niet zo zwaar aan moet tillen en naast me neer moet leggen " erboven" staan ik zou van haar niet meer kunnen verwachten dat zij zal veranderen daar haar normen en waarden anders zijn. Wat mij zeer teleurstelt is dat je voelt dat er veel wrok, boosheid en negativiteit bij haar is en dat die een eigen leven gaan leiden en dat het ook gewoon durft uit te spreken in de trend van ja maar dat heb jij ermee bedoeld!

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs