Positief maakt je sterk!

by Cindy
(Antwerpen)

Ik heb het gevoel steeds positief te blijven ook al voelt het soms enorm negatief aan. Ik probeer daar iets uit te halen dat me sterker maakt. Ik heb een relatie achter de rug van 3 bewogen jaren en heb me suf gezocht wat het probleem kon zijn van zijn gedrag.


Je denkt wel dat het ook aan jezelf kan liggen, maar het gaat gewoon veel verder dan dat. Hij vindt zich geweldig en jij bent net zo wanneer HIJ het zegt! Hij gebruikt al jouw middelen om je klein te krijgen en het is ongeloofelijk knap hoe ze het allemaal doen.

Ik wou gewoon gelukkig zijn met die persoon, maar dat is onmogelijk. Heeft alles wat zijn hartje verlangt en is nooit gelukkig en dat is uiteraard mijn fout! Ik doe niets voor hem en hij doet ALLES voor mij. Ik ben een profiteur, terwijl hij alles probeert in kaart te brengen er het beste uit te komen.

Iets dat ik zeker wil duidelijk maken is, zo'n persoon zal zijn krachten zeker halen uit jouw zwaktes. Voorbeeld: Wanneer mijn vader zei dat hij longkanker had, heb ik mijn partner 2 dagen niet gezien...resultaat HIJ was er niet goed van en is op café geweest! Ik had de ziekte van lyme gekregen en mijn partner dacht dat ik overdreef en heb hem twee dagen niet gezien...resultaat is op café geweest!

Je kan dit inderdaad niet veranderen en het wordt alleen maar erger. Ik heb het 100 keer geprobeerd, maar nu voel ik me sterker! Ik wil die persoon niet meer en ipv mijn energie in hem te steken, steek ik hem lekker in mezelf :-)

Je moet jezelf beschermen en zo'n mensen afblokken. Dit is lichamelijk en mentaal gewoon verschrikkelijk voor jezelf. Hou dit nooit langer dan 6 maanden vol. Spreek uit ondervinding en de pijn is misschien hard, maar weet als je er van weg gaat, dit tijdelijk is en als je er bij blijft VOOR ALTIJD!! Aan ons de keuze en veel sterkte voor wie deze stap nog moet zetten.

Lieve groetjes C xxx
Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs