preventie door voorlichting

by C
(nederland)

Voor het eerst Ik herken mijn visie in hoe om te gaan gaan met narcistisch gedrag in bovenstaande tekst van de auteur "doe iets aan narcisme" Daar ben ik blij om.! Narcisten brengen zoveel schade toe aan de volksgezondheid en veroorzaken menselijke drama`s dat we dit moeten stoppen. Natuurlijk zijn wij (de medemensen ) het die narcisten produceren en hun gedrag in stand houden. Zoals zij zich menen te mogen gedragen werkt in hun voordeel en op die manier houden we het gedrag van een narcist in stand. Dit gedrag beloont zich zelf. De volgende generatie, zo voorspel ik zal vol zijn met narcisten. Deze applausgeneratie zijn we zelf aan het kweken. Een aantal kinderen voelt zich door hun opvoeding verheven boven alle andere mensen en zeker boven hun ouders. Logisch, die ouders hebben het kind, tegen beter weten in, wijs gemaakt dat het een ongekend fantastisch persoon is. Hem onthouden van het leren omgaan met kinderlijke teleurstellingen. Die ouders zijn, om hun kind tijdelijk te bekoren, niet eerlijk naar hem/ haar geweest. Lieten zich manipuleren door het kind. Logisch dat de narcisten in dop zich slimmer en intelligenter voelen en daardoor geen respect hebben voor hun ouders en later voor andere personen. Zij worden een specialist in het manipuleren, draaien, liegen. Zij hebben constant de behoefte van bewondering om hun ego een boost te geven, zoals anderen de behoefte hebben om adem te halen. De narcisten in dop weten als geen ander hoe zwak, manipuleerbaar en hoe zijn /haar eigen ouders zich voor de gek lieten houden. Door het vaak uit angst; negeren, ontwijken of accepteren van de medemens met narcistisch gedrag geven we de narcisten de kans om hun gedrag verder te ontwikkelen en geven hen toestemming (wie zwijgt stemt toe) de macht om een ongekend aantal medemensen geestelijk in de vernieling helpen. Een overheidsreclamespotje zou naar mijn idee al veel psychische ellende en ziektekosten kunnen voorkomen. Ik ga de confrontatie met hen aan. De narcist bemerkt misschien daardoor maar eenmaal in zijn/ haar leven dat hun trucjes, leugens etc. worden doorzien /niet beloond. Alle druppels op de gloeiende plaat helpen.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs