Relatie Narcist.

by A
(Germeny)

Ik zit momenteel in een relatie met een narcist.

Na vele jaren heb ik in het bijzijn van mijn man ondanks alle aantijging en geestelijke en lichamelijke mishandeling me zelf weer gevonden.
Ik ben nog steeds bij hem ondanks alles omdat ik mijn gezin niet kwijt wil.
Het was kiezen uit twee kwaden....wat laat ik in het midden dat is te persoonlijk.
Momenteel zit ik in de fase dat ik hem maar neem zoals ie is en probeer met wat humor alles te relativeren wat me ook steeds beter af gaat.De rest van ons leven zie ik wel tegemoet.Ik vind me zelf erg sterk dat ik dit ondanks alles deze weg met mij zelf en hem heb aangedurfd.De toekomst zie ik positief tegemoet want ik durf me zelf weer te zijn.Hij is diegene die zich zelf ontmoet omdat ik me zelf weer vind.Niemand dus het is zijn weg zijn emoties in zijn eigen narcisme zijn.Respect voor me zelf en voor mijn man de narcist ook wat er ook in hem is...niks, daar heb ik respect voor en dat heeft ie niet door maar daar kan ik wel mee door.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs