Comments for Relatie over met ex met wellicht borderline

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Aug 22, 2018
Rating
starstarstarstarstar
Gegarandeerd
by: Anonymous

Beste meneer,

Ik heb zelf een jaar een relatie gehad met een borderliner. En in het korte stukje dat je omschrijft over jouw relatie herken ik vrijwel alles.
Hoe intens je ook van haar houdt en gek op haar bent. Hoe onwijs veel zorgen je waarschijnlijk maakt wanneer je contact probeert te verbreken en haar wilt laten gaan. Geloof me, het is alle moeite waard. Hoe triest het ook is, met een borderliner valt in principe niet te leven in een relatie. Dit gaat je zo frustreren en emotioneren dat je er zelf psychische klachten aan overhoudt.

Cold turkey afstand nemen pijn lijden en jezelf terugvinden was voor mij de uiteindelijke oplossing. Dit heeft me veel moeite gekost en het was zelfs nodig om mijn eigen ruiten in te gooien om dit te kunnen bereiken want helemaal uit mezelf lukte het me niet.
Denk hierbij aan dingen zeggen/doen en mensen erbij betrekken waarvan je weet dat het niet terug te draaien valt en de relatie herpakken eigenlijk geen optie meer is.

Peace

Jul 10, 2017
Rating
starstarstarstarstar

by: Feri

Dag J,

Op basis van je verhaal (en lees zelf maar mijn stuk over borderline) is dit zeer waarschijnlijk inderdaad een dame met borderline persoonlijkheidsstoornis. Mijn advies: geen relatie mee aan gaan en haar proberen naar de hulpverlening te sturen voor een intensief hulpprogramma. Wil zij dat niet dan is alle hoop verloren dat dit ooit nog goed komt. En dat is zonde van jouw tijd en jou als persoon.
Bij jezelf moet je eens goed na gaan waarom jij zo bent gevallen op zo'n instabiele persoonlijkheid. Er zijn namelijk meer vrouwen op de wereld. Die mogelijk dezelfde aantrekkelijke kanten hebben maar een stuk stabieler in elkaar zitten. Het zou je een hele hoop last en beschadigingen van jezelf besparen.
mvg, Feri

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.

Return to Relatie over met ex met wellicht borderline.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs