Rupsje nooit genoeg

by Wim
(Nl)

Op een verjaardag bij vrienden leerde ik een uiterst charmante vrouw kennen in 1997.

Ze zei dat ze alleen was, en ik begreep dat zij geen relatie had. Later kwam ik erachter dat ze alleen op het feestje was en haar vriend met ruzie had achtergelaten. Wij gingen daten en dat ze alleen was werd in stand gehouden. Uiteindelijk ging ze toch verder met haar vriend. Een jaar later eindigde deze relatie en melde ze zich een aantal malen met zielige verhalen. Door haar overredingskracht ben ik toch weer verder gegaan en uiteindelijk getrouwd op huwelijkse voorwaarden. Dit was de beste beslissing uit mijn leven met haar. Na de komst van ons 2e kind was het gezin compleet en al snel kreeg ze aandacht van een collega die haar vriend werd.
Een vechtscheiding volgde waarbij ik mijn kids dreigde te verliezen. Door alles te slikken werd dat voorkomen en de band met mijn kids werd beter dan ooit. Haar vriend werd na 3 jaar aan de kant geschoven en hij bleef achter met een torenhoge schuld. Ze wilde weer met mij een gezin vormen. Achterdochtig geworden heb ik voorgesteld dat ze op haarzelf ging wonen en we wel zouden zien. Het ging haar niet snel genoeg en inmiddels heeft ze weer een andere vriend.
Pas nu zie ik dat ze een narcist pur sang is! Mijn gedrag pas ik hierop aan en bouw mijn eigen leven op.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs