Sex met je ex

De laatste jaren van mijn huwelijk hadden mijn man en ik geen seks meer. Hij is een half jaar geleden overleden.

Op straat vroeg een bekende: " en wanneer ga je weer daten?"
Ik had er nog helemaal niet over nagedacht. Ik was moe en verdrietig, ook over, dat ons huwelijk de laatste jaren zo liefdeloos was geworden.Ik had alle behoefte aan sex diep weggestopt.
En toen begon mijn lijf te draaien. Maar ik wilde niet met onbekende mannen aan de slag. Ik wilde super-sex, en wel met mijn ex-vriend, waarmee ik vroeger fantastische sex had, maar hem heel gemeen had gedumpt. Reden? Onduidelijk. Suggestie van zijn kant: te ambitieus en te oud om kinderen mee te krijgen. Dat kwam hard aan. Over zichzelf zei hij niets. Daar heb ik veel verdriet van gehad.
Ik wist, dat het risicivol was, met hem weer aan de slag te gaan. En dat heb ik gedaan, heerlijke sex. Hij prees mijn mooie lijf en de seksuele speelsheid.
Maar had weer kritiek: heb je geen grotere kussens; je woont hier wel afgelegen; je loopt wel achter met je muziekkeus enz. Wat, altijd dezelfde pareltjes?
Mijn standaardreactie is dan: nou, koop ze maar voor mij. Dat heeft hij gedaan, maar voor hoelang tuint hij erin?
Hij sprak erg denigrerend over gemeenschappelijke oude kennissen. Hij was geslaagd, en hoe. Zij niet.
Toen ik dit mijn zus vertelde, die psycholoog is, was voor haar het beeld duidelijk. Zij kende hem natuurlijk van vroeger.
Kijk uit, joh. Hij is een narcist en jij bent kwetsbaar en labiel. Heb een tijdje veel plezier en stop er dan mee. Lees erover!

Dank je, zus, ik vond het niet leuk wat je zei over mijn gedrag, maar hiermee heb je me goed geholpen.

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs