Comments for spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Jan 06, 2014
Rating
starstarstarstarstar
spiegeltje
by: Anonymous

Nee liefde kennen ze niet, dit is aangeleerd gedrag. Toneelspelen daar zijn ze goed in.Komt bezoek dan lijkt het of je de beste relatie hebt die er bestaat, ze zijn de deur nog niet uit en het is over en er wordt geen woord meer gewisseld, want hij heeft zich moeten inspannen en nu is het over. Jij telt niet, want jij bent voor de buitenwereld. Hun buitenwereld moet in orde zijn. En toch dit moet ook uit mijn hart, je kunt echt van die persoon houden, omdat je ziet dat er binnen een leegte is en dat je de illusie hebt om dit te veranderen. Maar ook ik heb het opgegeven.

Oct 09, 2013
Rating
starstarstarstarstar
Ik ook
by: Me

Ben het met jou eens Lisa, ook met mijn partner kwam ik niet eens zo ver te kunnen zeggen wat ik niet prettig vond of mij pijn deed dan was het hek al van de dam. Slaande ruzie of weglopen. Vooral dat laatste is hij erg goed in. Alles deed ik voor hem tegen beter weten in. Ik heb meelij met hem dat hij zo door het leven moet maar het is inderdaad zo dat ze het perfect voor de buitenwereld kunnen verstoppen! Onvoorstelbaar. 1 goeie vriendin van mij ziet het wel en zegt ook...stop ermee! Het leidt nergens toe. Maar juist dat is zo moeilijk. Ergens zit wel het houden van maar voor hem is het meer ik heb je nodig want alleen jij doet wat ik zeg? Doet wat ik wil? Alleen bij jou kan ik mijn energie opladen? Ik ben wel 100 keer gestopt met deze relatie maar als ik hem weer tegenkom is 1 glimlach genoeg. Waarom toch? Ik ben een sterke vrouw, dacht ik, maar als ik nu naar mijzelf kijk denk ik jij bent gek. Je doet dit jezelf aan. Jij laat het je aan doen. Ze zullen nooit veranderen....IK moet veranderen.

May 13, 2013
Rating
starstarstarstarstar
je narcistisch partner accepteren
by: Anonymous

Mijn partner wordt juist agressief wanneer ik hem aanspreek op zijn gedrag. Hij wil en zal mij voor zichzelf hebben. (liefdeloos dus)Ik mag al helemaal niet voor mezelf opkomen en moet alles doen zoals hij het wil hebben. Ik ben het met je eens dat je zijn gedrag niet hoeft te accepteren en zijn zin continu moet geven, dat heb ik inderdaad jaren wel gedaan. Hij moet er misschien even aan wennen dat het hem dit keer niet lukt. Maar de strijd met hem levenslang aan gaan, nee dank je. Was het maar zo dat de omgeving het ook inzag dan konden ze me daar in steunen. Maar dat is het 'm nu juist. Naar de buitenwereld gedragen ze zich zo anders en hij wil juist dat niemand mij mag omdat hij mij voor zichzelf wil houden.

Jarenlang ben ik heen en weer geslingerd in een haat-liefde relatie maar alles gebeurde zoals het hem uitkwam. Zo was hij teder en zo kon hij omslaan in een beest. Het zijn voor mij vreselijk verwarde jaren geweest. Als je in een relatie continu alert moet blijven, dan heb je toch nooit een eerlijke relatie. Kennen narcisten het woord 'liefde' wel?

Groetjes, Lisa

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Heeft u iets aan deze oplossingen?.

Return to spiegeltje, spiegeltje aan de wand.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs