Comments for tears for fears

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Dec 03, 2013
Rating
starstarstarstarstar
Vervolg tears for fears
by: Raylin / Edegem

Lieve mensen, bedankt voor jullie steun en lieve woorden. Ik heb eindelijk de moed bijeengeraapt om weg te gaan. Het wordt moeilijk maar ik kom er wel bovenop met hulp van mijn vrienden en familie. Ik zou graag iedereen willen aanmoedigen om zo snel mogelijk met narcisten te breken. Ze vernietigen je leven, je normen en je waarden. Je bent jezelf niet meer en gaat een lange weg tot emotionele genezing tegemoet maar als je moedig genoeg bent, komt alles terug goed. Slechter kan het niet meer worden want denk NOOIT dat je de narcist kan veranderen of dat zij zich gaan aanpassen aan jouw leven. Als ze weten wat je zwakke punten zijn, gaan ze je nog dieper in de put gooien. Herpak je leven met behulp van goede vrienden en familie. Veel geluk iedereen. Raylin

Mar 15, 2013
Rating
starstarstarstarstar
Ga snel weg asjeblieft!
by: Anonymous

Lieve, geteroriseerde vrouw,

Elf jaar heb ik het uitgehouden bij een narcist, die de hele buitenwereld aan zijn voeten had!
Ook mijn ouders waren wèg van hem!
Ik hoopte dat het zou overgaan als er kinderen waren, maar o jee!
Toen er slagen, verwondingen en seksueel misbruik bij te pas kwam, heb ik DE stap van mijn leven gezet tot grote schrik en verbazing van mijn ouders vooral maar ook van de vriendenkring.
Ik ben als een klein zielig hoopje uit mijn huwelijk gestapt en heb hem laten zitten: dat kunnen narcisten niet verwerken. Hij wreekte zich door de gekste dingen met de kinderen te doen.
Tot mijn dochtertje verkrachten!
Toen heb ik nog een grotere stap gezet en heb mijn kinderen en mijn boeltje gepakt en ben naar het buitenland gegaan.
Dat is het beste beslissing die ik ooit in mijn leven heb genomen: de kinderen hebben geen contact meer met hun vader en mijn schrik voor zijn wekelijkse bezoeken lijkt nu een vage herinnering.
Ik heb er wel fibromyalgie aan over gehouden: ik heb dus toch te lang gewacht.

AAAsljeblieft, ga weg! Laat het oordeel van omgeving en familie NIET overheersen! Je leeft maar één keer. Zo'n mensen maken je stuk en willen dit ook zonder dat ze het weten, hoop ik.

Ik hoop dat je de moed zult vinden om DE STAP te zetten. Bereid je geestelijk voor, langzaam maar zeker en je zult blij zijn als je alleen bent...

Veel sterkte!

Mar 09, 2013
Rating
starstarstarstarstar
wegwezen!
by: Anonymous

lieve onbekende,

geloof mij,jouw verhaal is me meer bekend dan me lief is.
ik heb mijn ex-man voor de tweede keer een kans gegeven,(veroordeeld en wel)gestraft ook,en officieel als narcist beschreven,toch heb ik hem omwille van de kinderen vergeven,ze zijn gek op hem.
alleen ik was slim deze keer,ik hield mijn eigen huis aan,en hoewel hem dat natuurlijk niet zint,en zinde,ik hield stug vol,ik heb hem mischien als de liefde van mijn leven gezien,ik verloor echter niet de realiteit uit ogen.
een narcist is echt ziek,en heeft in mijn ogen 2 mensen in zich,eentje zo lief aardig,zorgzaam en charmant,(zoals de mijne)maar er zit ook eentje in die in een seconde kan omslaan in een ander.denk niet dat het zal veranderen,het zal niet gebeuren,behalve als de persoon in kwestie toe kan geven dat hij hulp nodig heeft,pas dan is er een weg open op verbetering,en zelfs dan wordt dat een lange weg! als je geen kids met hem hebt dan helemaal weg wezen.
bescherm jezelf voordat je zelf eraan onderdoor gaat.
dat is wat hij wil,dat jij ziek zwak en misselijk wordt en vooral afhankelijk!
geloof me ik spreek uit jaaaaaaaaaarenlange ervaring.

kop op,en schouders eronder.

liefs nina

Feb 19, 2013
Rating
starstarstarstarstar
Zo moe en op......
by: Anonymous

Ik herken alles wat je zegt... Ik ben inmiddels alles aan het kwijtraken .... Mijn baan ben ik al kwijt en mezelf ook... Ik ken deze man pas 20 maanden maar heel mijn leven ligt in puin.... Ben zo op en moe....

Hij is niet de vader van mijn kinderen en gelukkig maar... Maar ik weet ook niet hoe ik eruit moet komen.....

Ik snap je zo goed.....

Feb 13, 2013
Rating
starstarstarstarstar
Pak je leven terug!
by: Yvonne

Lieve Raylin,

Ook ik heb 10 jaar samengeleefd met een rasechte narcist en wij hebben samen een zoontje van inmiddels 9 jaar. Jouw verhaal is heel herkenbaar.Ik heb het allemaal meegemaakt, het begon met financiële afhankelijkheid, daarna kwamen al snel de vernederingen, de valse beschuldigingen, naar de buitenwereld de leuke vlotte vent spelen maar thuis de terrorist uithangen tot hij mij uiteindelijk niet alleen geestelijk maar ook fysiek begon te mishandelen. Zijn eigen familie is zo door hem gemanipuleerd dat zij mij tot op de dag van vandaag niet geloven terwijl ik alle bewijzen (aangiften en getuigenverklaringen)in handen heb.
Alsjeblieft Raylin, ga weg nu het nog kan en pak je leven terug! Denk niet aan die mensen die hem geloven, wat moet je daar nog mee. Bereid je voor, neem iemand in vertrouwen bijv. je huisarts, ga naar Maatschappelijk werk en vertel je verhaal want zij kunnen je helpen. Ga en duik voorlopig ergens onder. Het is mij ook gelukt. En hoewel ik op mijn 43e met mijn zoontje en zonder werk bij mijn moeder in een seniorenflat woon ben ik gelukkig. Voor mij voelt het weggaan bij hem als de beste beslissing van mijn leven. Ik hoef me niet meer te verantwoorden of in allerlei bochten te wringen tegen valse beschuldigingen en ik zie het leven weer positief in. Ik heb inmiddels een hele lieve zorgzame vriend (jaja ze bestaan nog) die als een vader is voor mijn zoontje. Natuurlijk heb ik nog dagelijks last van mijn verknipte ex met zijn verknipte (waan)ideeën maar hij raakt me niet meer. Daarentegen bestrijd ik hem tegenwoordig met zijn eigen middelen.
Ik hoop echt dat ik je hiermee heb kunnen helpen, al is het maar een klein beetje. Je verdient veel beter, laat dát als een soort mantra door je hoofd gaan en niet zijn ziekelijke gelul.

Liefs en Sterkte x

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.

Return to tears for fears.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs