toch een narcist?

by M
(nederland)

Ben 9 maanden met een man geweest,waarvan ik dacht,dit is hem. Vriendelijk,lief,behulpzaam,deden veel samen,Vakantie,s uit eten,bios,met miin hond lopen vond hij fijn,enz. Maar was in de relatie wel wat dominant,bepaalde graag zelf hoe dingen liepen.We woonden niet samen.Hij werkte,maar ik helaas niet,zit in de bijstand.wat mij vaak opviel,was dat hij altijd zijn tel op zacht heeft staan,en het altijd bij zich droeg,Dr laatste 2 maanden kreeg ik door dat hij er een ander op nahield. Heb hem geconfronteerd hiermee,en zei dat het niet zo was.Ook mijn buurvrouw zei later dat toen wij elkaar nog maar 2 maanden kenden,hij al met een ander liep.Dat klopt nu ook achteraf. Het was een grote leugen waar ik in heb geleefd. 9 maanden lang.Had hier nog wat spullen liggen van hem,en heb gezegd dat hij het mee moest nemen naar zijn huis.Vertrouwen was weg.Hij nam zijn spullen niet mee.Mijn vriendin heeft een auto,en we zijn naar zijn huis gereden. Hij woont 25 kilometer van mij vandaan. De spullen bij ons.Daar aangekomen stond zijn huis leeg. Helemaal leeg. Heb bij de buurman aangebeld,en die vertelde dat het huis was ontruimd.De spullen waren in een container gegooid.2 weken voordat ik het uit had gemaakt, Ik ben wel eens bij hem thuis geweest,maar nooit zo vaak.Tijdens onze relatie heeft hij ook dingen verkocht, Bed,tv,eethoek,magnetron,Hij had dus geen geld. Nu achteraf had hij ook loonbeslag. Maar nu ik de relatie heb beeindigd,bedreigt hij mij. Ik mag naar de hel,ik ga vreemd,hij maakt iedereen kapot,ik heb hem financieel uitgekleed,hij is alles kwijt geraakt door mij enz. Ben hier kapot van,en heb aangifte gedaan van het lastig vallen wat hij doet. Hij haat mij.Hij ging vreemd,heeft een andere vrouw toch.Wat heb ik verkeerd gedaan.Nu mij zo vernederen, Ik eet niet,slaap slecht. Heb hem nu geblokkeerd op sms,facebook,whatsapp. De sms berichtjes heb ik de politie ook laten zien. Onvoorstelbaar,dit is geen liefde,en geen houden van. Wat en hoe nu verder?

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs