Tuberculose

by H
(Belgium)

Mijn vriend heeft 9 jaar geleden tuberculose (resistente) gekregen met als gevolg een hersentumor die indirect zorgde voor verlamming aan de benen na een operatie aan het ruggenmerg. De verlamming duurde 2-3 jaar (rolstoel), hierna kon hij langzamerhand weer lopen. In de 2 jaar dat hij in het ziekenhuis lag kreeg hij ook chemo (6 maand) en revalidatie (1.5j)kon hij geen erectie krijgen. Langzamerhand werd dit beter, maar hij heeft tot vorig jaar geen sexuele relaties meer gehad, gedeeltelijk faalangst.


Nu hebben we al meer dan een jaar een relatie, het klikt zeer goed, we willen gezinsuitbreiding, etc...

Mijn eerste orgasme heb ik als vrouw voor de eerste keer met hem beleeft.

Maar het valt op dat zijn libido niet is zoals het vroeger was (ik kan alleen maar luisteren naar zijn vroegere verhalen over een wild gevarieerd sexleven), maar het valt op dat zijn zin minder is dan die van mij.

Vooral, hij is dodelijk vermoeid, als hij klaarkomt ook al lag hij neer en heeft hij niet veel bewogen, het klaarkomen op zich is zeer vermoeiend voor hem, en hij wilt dan terug slapen ook al heeft hij genoeg geslapen.

Toen ik in de uitleg hierboven las hoe dat vrouwen vonden dat sex op een verkrachting begon te lijken dan kon ik me dat wel inbeelden, aangezien hij wel toelaat dat ik sex heb met hem, maar weinig toe voegt.

Daarom dat ik gelijkenissen zag zoals: "De persoon met hersenletsel kan zich namelijk veel minder goed aanpassen: minder flexibel, sneller moe, minder geduldig."

Maar het is moeilijk te zeggen of het geestelijk is dan wel lichamelijk?

Maar ik wil volledig gaan voor hem, dus raad is welkom.

Groetjes,
H

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs