Comments for Uitzichtloos

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Sep 14, 2015
Rating
starstarstarstarstar
Bommetje
by: Joao

de bom zal blijven barsten, je moet gewoon een beslissing nemen, uitstel wordt afstel.

Gelukkig ben ik nu vrij en heb verder geen verplichtingen alhoewel als ik op straat loop en ik zie een baby ik steeds weer aan het gebeuren moet denken.

Ik heb toen een beslissing genomen welke keihard was, maar het was de beste beslissing, ik ben er nu bijna weer bovenop.

Hoe langer je wacht hoe langer je herstel zal duren, ze gaat in je botten, je bloed werkelijk in je hele lichaam zitten en ook in je geest en dat is nog het meest kwalijke.

Frankrijk is leuk binnenkort ga in richting Bordeaux om wijn te kopen, daar geniet ik nu ook weer van, maar als je gevangen wordt gehouden door een Narcist is zelfs Frankrijk niet leuk....

Bon courage !!!

Sep 13, 2015
Rating
starstarstarstarstar
Dank voor jullie reacties
by: Anonymous

iedereen bedankt.

Ik zal je zeker mailen Jo, is het niet vandaag dan morgen, overmorgen of ...ik moet tijd en gelegenheid zien te vinden

Idd een deel licht bij jezelf want je hebt het toegestaan. Ik was/ben waarschijnlijk een ideaal slachtoffer.

gisteren een klein bommetje gebarsten. nu grimmige sfeer. Het is lastig de Adviezen van ervaringsdeskundigen op te volgen, moet veel leren

Sep 09, 2015
Rating
starstarstarstarstar
Narcisme kent geen grenzen
by: Joao

lees mijn verhaal "Narcisme kent geen grenzen".

Ik ben er goed van afgekomen en ben nu vrij, maar verhuizen naar het buiteland helpt niet, want ook dan geldt "Narcisme kent geen grenzen".

Sep 08, 2015
Rating
starstarstarstarstar
Inderdaad uitzichtloos
by: Joao

als je eventueel vragen hebt kan je mij mailen via:

joaonl@yahoo.com

ik weet helaas veel van Narcisme af, het is slikken of stikken.............

Sep 08, 2015
Rating
starstarstarstarstar
Je kan!
by: Anonymous

Beste J,

Ik hoop toch dat je jezelf weer terug kan vinden en je moet wel sterk blijven. Heel veel mensen zijn slachtoffer van narcisme. Je moet wel actie ondernemen en ondertussen heel veel blijven lezen over narcisme.

Het kost een vermogen maar je moet echt een veilige plek voor jouzelf vinden. En dan weer langzaam jezelf weer terug zien te vinden.

Ik ben van mening dat iedereen in het sluwe gedrag van een narcist trapt. Er staat geen etiket boven op hun hoofd om ze te herkennen. Ga niet ook nog eens jezelf de schuld geven het gaat er alleen om hoe kom ik hier sterker uit en wat zijn kenmerken van narcisme om er niet weer in te trappen.

Je bent sterker dan je denkt, je hebt hèt immers ook al die jaren met die persoon uitgehouden, dat kost veel energie en kracht. Dus je kunt er ook voor gaan om eruit te komen.

Alleen jij weet wat je voelt. Mensen vertonen op dit moment sowieso weinig empathie. Twijfel niet aan jezelf. Jij hebt gelijk, zorg dat je uit die slachtofferrol komt! Ik wens je veel sterkte toe.

Sep 07, 2015
Rating
starstarstarstarstar

by: Feri

Tja J,

zoek goede psycholoog voor deze traumatisering. Maar... ga ook zelf zoeken naar Waarom JIJ dit hebt toegelaten. Want dat heb je toch zelf gedaan en dat moet je leren beseffen, anders gebeurt het weer. Succes!

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Herkent u de problemen?.

Return to Uitzichtloos.


Read here about all disclaimers relevant to this site:

LegalDisclaimers.html


If you want you can follow me on Twitter. I usually tweet in a serious way: whenever there is any news to share, being either about brain injury, emotional problems, abnormal behavior or other morality issues. Click on the link below:

Als u wilt kunt u me ook op Twitter volgen. Ik tweet eigenlijk alleen serieuze zaken, of dat nu nieuws is over hersenletsel, emotionele problemen, abnormaal gedrag of andere ethische zaken. Klik op onderstaande link:

https://twitter.com/fckovacs